Gezginvosvos
Yeni Üye
- Adı
- Betül
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kıyıdan spin disiplininin en temel balığı levrektir. Daha sonra istavrit, baraküda, kısmen zargana, biraz daha tecrübelenince torik vs gider. Levrekten başlayan hedeflerin sahteleri de 9-20 gr aralığındadır. Hal böyle olunca bahsettiğin kamışın atar aralığı biraz yüksek kalır ve söylediğim ağırlıktaki sahteleri verimli kullanamazsın erimin çok düşer. Spin disiplini de her ne kadar light spin, spin, ve heavy spin diye bölünmüş olsa da biz genelde ortadakini kullanırız. Bu sebeple çoğu spin kamış 10-30, 35, 40gr aralığıdır. Bende 10-35gr atarlı Daiwa Legalis Sebass var, memnunum bir kamış alıyo olsam 7-28 gibi bir tık alt değer seçerdim.Ekli dosyayı görüntüle 110760
Bu set hakkında ne düşünüyorsunuz? 750 tl civarında
İnanın bu işlerle ilgili deneyimim çok az ondan dolayı sizlere danışıyorum. Kadınların merakının çok olmadığı bir branş aslında balıkçılık bu bağlmda çok ağır olmasını istemediğim bi olta seti istiyorum bundan dolayı spin tercih ettim ama o kadar çok model ve marka var ki zorlanıyorumKıyıdan spin disiplininin en temel balığı levrektir. Daha sonra istavrit, baraküda, kısmen zargana, biraz daha tecrübelenince torik vs gider. Levrekten başlayan hedeflerin sahteleri de 9-20 gr aralığındadır. Hal böyle olunca bahsettiğin kamışın atar aralığı biraz yüksek kalır ve söylediğim ağırlıktaki sahteleri verimli kullanamazsın erimin çok düşer. Spin disiplini de her ne kadar light spin, spin, ve heavy spin diye bölünmüş olsa da biz genelde ortadakini kullanırız. Bu sebeple çoğu spin kamış 10-30, 35, 40gr aralığıdır. Bende 10-35gr atarlı Daiwa Legalis Sebass var, memnunum bir kamış alıyo olsam 7-28 gibi bir tık alt değer seçerdim.
Ne kadar çok araştırıyorsunuz o kadar çok kafanız karışıyorİnanın bu işlerle ilgili deneyimim çok az ondan dolayı sizlere danışıyorum. Kadınların merakının çok olmadığı bir branş aslında balıkçılık bu bağlmda çok ağır olmasını istemediğim bi olta seti istiyorum bundan dolayı spin tercih ettim ama o kadar çok model ve marka var ki zorlanıyorum
Gerçekten haklısınız skala büyük olunca durum böyle oluyormuş sanırımNe kadar çok araştırıyorsunuz o kadar çok kafanız karışıyorkolay gelsin.
Bir yerden başlamak lazımGerçekten haklısınız skala büyük olunca durum böyle oluyormuş sanırım