Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin makina ve kamış için tavsiye.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoş geldin. Bütçeyi biraz daha yukarı çekip ikinci el ürünlere bakman şuan için daha uygun bence. Daha hafif kamış ve makine kombinleyebilirsin bu şekilde. Bir de ip misina var ki bu da çok önemli bir kalem. 130-150m olan iyi bir ip misina alman gerekiyor.

Gezginvosvos

Yeni Üye
Adı
Betül
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin. Bütçeyi biraz daha yukarı çekip ikinci el ürünlere bakman şuan için daha uygun bence. Daha hafif kamış ve makine kombinleyebilirsin bu şekilde. Bir de ip misina var ki bu da çok önemli bir kalem. 130-150m olan iyi bir ip misina alman gerekiyor.
Merhaba, teşekkür ederim. Karar değişikliği yaparak Lrf set yapmaya karar verdim.

Daiwa spitfire 7-28 kamış
Shimano sierra 1000lik makina
İp misina kombinasyonu yaptım.
Malzemeler elime ulaştığında sizlerle paylaşırım.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, teşekkür ederim. Karar değişikliği yaparak Lrf set yapmaya karar verdim.

Merhabalar , lrf için kamışınız hatalı 1-10 veya en fazla 3-12 gr gibi bir kamış almanız lazım , daiwa 7-28 gr spin kamışı.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Lrf'ye yeni başlıyorum. Wily Nash 210cm 1-10gr kamış ve Okuma Alaris Als 20 makine ile bir takım yapmaya çalıştım. Lider ve örgü olarak tavsiyeleriniz ne olur?
Merhaba ip için bütçeniz nedir onu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar , lrf için kamışınız hatalı 1-10 veya en fazla 3-12 gr gibi bir kamış almanız lazım , daiwa 7-28 gr spin kamışı.
Katılıyorum, bu kamış LRF işi yapamaz. İlla da bu kamışı alacaksan spin yaparsın ama bu sefer makine küçük.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Arkadaşlar da belirtmiş zaten setiniz maalesef uyumsuz olmuş. Ya makineyi büyütüp 2500-3000'lik alarak spin sete dönderin ya da kamışı değiştirerek ki bu muhtemelen daha masraflı olacaktır.