Spin makina ve kamış için tavsiye.

Hoş geldin. Bütçeyi biraz daha yukarı çekip ikinci el ürünlere bakman şuan için daha uygun bence. Daha hafif kamış ve makine kombinleyebilirsin bu şekilde. Bir de ip misina var ki bu da çok önemli bir kalem. 130-150m olan iyi bir ip misina alman gerekiyor.

Hoş geldin. Bütçeyi biraz daha yukarı çekip ikinci el ürünlere bakman şuan için daha uygun bence. Daha hafif kamış ve makine kombinleyebilirsin bu şekilde. Bir de ip misina var ki bu da çok önemli bir kalem. 130-150m olan iyi bir ip misina alman gerekiyor.
Merhaba, teşekkür ederim. Karar değişikliği yaparak Lrf set yapmaya karar verdim.

Daiwa spitfire 7-28 kamış
Shimano sierra 1000lik makina
İp misina kombinasyonu yaptım.
Malzemeler elime ulaştığında sizlerle paylaşırım.

Merhaba, teşekkür ederim. Karar değişikliği yaparak Lrf set yapmaya karar verdim.

Merhabalar , lrf için kamışınız hatalı 1-10 veya en fazla 3-12 gr gibi bir kamış almanız lazım , daiwa 7-28 gr spin kamışı.

Merhaba,
Lrf'ye yeni başlıyorum. Wily Nash 210cm 1-10gr kamış ve Okuma Alaris Als 20 makine ile bir takım yapmaya çalıştım. Lider ve örgü olarak tavsiyeleriniz ne olur?
Merhaba ip için bütçeniz nedir onu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Arkadaşlar da belirtmiş zaten setiniz maalesef uyumsuz olmuş. Ya makineyi büyütüp 2500-3000'lik alarak spin sete dönderin ya da kamışı değiştirerek ki bu muhtemelen daha masraflı olacaktır.

Back