Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin makine önerisi

Engin MA

Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz daha para ekleyip Ultegra alın derim. Spin'de makinelerin içine su kaçma riski yüksek. Exceller ve altı makineler tatlı su için ideal. Ya da deniz suyu ile temas edilmeden yapılan avlar için ideal. Magseal yağ ile Daiwa bu işi çözemedi ve vazgeçti zaten. Üst seviye makineleri güzel ama fiyatları bakımından yanlarına yaklaşılmıyor.
Fikirleriniz için teşekkürler ancak asıl olarak surfcasting avı yapan biriyim. Spin ve LRF'ye çok vaktim olmadığında ve kendi bilgim dahilinde havayı yakaladığımda yöneliyorum. Bununla beraber suya girmeden kıyıdan balık kovalıyorum. Bu yüzden Ultegra bence benim için olmazsa olmaz değil gibi. Tekrar teşekkürler.

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben CHD 4000A aldım. Memnunum Metrede 80CM Sarım var. Henüz büyük avda kullanmak nasip olmadı. Nasipse bu hafta. Zaten şöyle bir şey de var. Az önce araştırdım bu konuyu örneğin CHD 3000A 10 tur sarımda 7 Metre sararken CHD 4000A 8 Metre sarıyor. 3000 de 75 - 76 bandında sarım yapıyordur diye düşünüyorum.

Peki neden 3000 değil de 4000 alın dersen de arada 3.7KG Drag farkı var. Antalyada 10 - 20 KG kuzular bazen kıyıdan biniyor denk gelirse kaçırmamak için 4000 seçtim.

Engin MA

Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben CHD 4000A aldım. Memnunum Metrede 80CM Sarım var. Henüz büyük avda kullanmak nasip olmadı. Nasipse bu hafta. Zaten şöyle bir şey de var. Az önce araştırdım bu konuyu örneğin CHD 3000A 10 tur sarımda 7 Metre sararken CHD 4000A 8 Metre sarıyor. 3000 de 75 - 76 bandında sarım yapıyordur diye düşünüyorum.

Peki neden 3000 değil de 4000 alın dersen de arada 3.7KG Drag farkı var. Antalyada 10 - 20 KG kuzular bazen kıyıdan biniyor denk gelirse kaçırmamak için 4000 seçtim.
Teşekkür ederim.