Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin olta seti tavsiyesi

portakal

Yeni Üye
Adı
leblebi
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Biraz daha ucuza şu modeli buldum ;

Nerde yaşadığını da yazarsan bilen abiler ona göre sahte yem ve daha iyi takımlar söyleyebilirler.

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Senin atığınla aynı model buda.

Demir_ııw11

Yeni Üye
Adı
Demir
Herkese merhaba çorumda at çek balık tutmak istiyorum şuanlık aklımda

olta setleri var. Bu olta setlerini kullanan var mı acaba önerir mi?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
luna 2 li attığın 3000 kafa makine iyi gider tanıdıgımda var kullanıyor kamıştan baya memnun o lüferde vs kullanıyor ama önerim o seti alıp iyice pişip bu işi öğrenmen öğrendikten sonra makina yükseltmesi veya para biriktirip bütçeni yazıp ona göre kamış makina tavsiyesi almandır başlangıç seviyesi için gayet iyidir seçtiklerin 3000 kafayı alırsan daha iyi olur

portakal

Yeni Üye
Adı
leblebi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz daha ucuza şu modeli buldum ;

Nerde yaşadığını da yazarsan bilen abiler ona göre sahte yem ve daha iyi takımlar söyleyebilirler.
Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim set için de teşekkürler.Hocam ben bu setleri attıktan sonra biraz bakındım ve

Makinasını ve kamışını buldum bunlar hakkında ne dersin alınır mı sence

portakal

Yeni Üye
Adı
leblebi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
luna 2 li attığın 3000 kafa makine iyi gider tanıdıgımda var kullanıyor kamıştan baya memnun o lüferde vs kullanıyor ama önerim o seti alıp iyice pişip bu işi öğrenmen öğrendikten sonra makina yükseltmesi veya para biriktirip bütçeni yazıp ona göre kamış makina tavsiyesi almandır başlangıç seviyesi için gayet iyidir seçtiklerin 3000 kafayı alırsan daha iyi olur
Anladım hocam teşekkürler. Hocam bir de üstte attığım kamışla makineye bakabilir misiniz. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Okuma g power. Kendisi ilk kamışımdır :). Hiçbir balık tutamadan anlamadığım bir şekilde ucu kırıldı. Sonra bir süre 60 70 gram takım yemli olta olarak hor kullandım. Devamında çöpe gitti. Makina hakkında bir bilgim yok maalesef.

portakal

Yeni Üye
Adı
leblebi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma g power. Kendisi ilk kamışımdır :). Hiçbir balık tutamadan anlamadığım bir şekilde ucu kırıldı. Sonra bir süre 60 70 gram takım yemli olta olarak hor kullandım. Devamında çöpe gitti. Makina hakkında bir bilgim yok maalesef.
Tamamdır hocam teşekkürler