Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin olta seti

tutuyu21

Yeni Üye
Adı
mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi forumlar bu spora yeni başladım okuma red spin 7-28 kamış makina olarak fujin crow 3000s makina almayı düşünüyorum bu set başlangıç olarak iyi mi? önerilerinize açığım tekrardan iyi forumlar rasgele

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Merhabalar, hoşgeldiniz. Bende 10-40 olan versiyonu var, bauer opera 3000 ile kullanıyorum. İkisiyle de deneyim oldukça güzel. Kısa çapariyle istavrit avlarında ve top arkası tek iğne kefal avlarında kullanıyorum temel olarak. Bunlarda iyi çalışıyor. 30 cm civarı kefalleri kamışı kaldırarak rahatça sudan kesebiliyorum. 20 gram kurşun arkası silikonlu sistemle ortalama bir istavriti bile iyi hissettiriyor. Avdan sonra tatlı suyla durulama falan yapmamama rağmen halkalarda herhangi bir paslanma yok yaklaşık 1,5 yıldır. Bence çok güzel kamış.

tutuyu21

Yeni Üye
Adı
mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, hoşgeldiniz. Bende 10-40 olan versiyonu var, bauer opera 3000 ile kullanıyorum. İkisiyle de deneyim oldukça güzel. Kısa çapariyle istavrit avlarında ve top arkası tek iğne kefal avlarında kullanıyorum temel olarak. Bunlarda iyi çalışıyor. 30 cm civarı kefalleri kamışı kaldırarak rahatça sudan kesebiliyorum. 20 gram kurşun arkası silikonlu sistemle ortalama bir istavriti bile iyi hissettiriyor. Avdan sonra tatlı suyla durulama falan yapmamama rağmen halkalarda herhangi bir paslanma yok yaklaşık 1,5 yıldır. Bence çok güzel kamış.
makina hakkında bilginiz var mı ?

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Maalesef. Ama fiyat performans için bauer opera 3000'i önerebilirim. Şu anda 880 lira gibi ucuz bir fiyata satan bir satıcı gördüm, gayet uygun bence düşünülür.