Strafor Kutu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Klaser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Klaser

Aktif Üye
Tepki
104
Ödül
53
Merhaba hobidaşlar genelde tekne ile ava çıkıyorum göcekten.tuttuğum balıkları muhafaza edebilmek için strafor(köpük) kutu almam gerek kalın dikine.bulamadım varmı bulabileceğim bir yer?

Merhaba hobidaşlar genelde tekne ile ava çıkıyorum göcekten.tuttuğum balıkları muhafaza edebilmek için strafor(köpük) kutu almam gerek kalın dikine.bulamadım varmı bulabileceğim bir yer?
Balık satan yerlerde bunlardan bulabilirsiniz. Olmadı internetten sipariş edersiniz.

Selam
Eczanelerden rica edin. Genelde yardımcı oluyorlar. ilaç ve aşı taşıdıkları kutular var. İşinizi kuvvetle muhtemel çözer

Bende küçük bir tane var, yaz mevsiminde balığa gidersem bataryayı akşamdan buzluğa atıyorum sabah straforun altına (aynı ölçülerde) yerleştiriyorum, balıklar buz gibi taptaze 🙂

Hayvanlar için ilaç satan ecza depolarında da bulabilirsiniz. Kanatlı grubunun kutuları biraz daha ufak olur ancak büyükbaş hayvan ilaçları satan ecza deposu bulabilirseniz istediğiniz ebatta olabilir.

Ben buralarda bulamadım bi ilçede oturuyorum zahmet olmazsa tedarik edebilecek varmı kargo ücretini vs ödesem.

Back