Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Strafor Kutu

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar genelde tekne ile ava çıkıyorum göcekten.tuttuğum balıkları muhafaza edebilmek için strafor(köpük) kutu almam gerek kalın dikine.bulamadım varmı bulabileceğim bir yer?

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ambalajcılarda oluyor ama o ebatta varmıdır bilmem...

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Oralarda çok ince var ya

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar genelde tekne ile ava çıkıyorum göcekten.tuttuğum balıkları muhafaza edebilmek için strafor(köpük) kutu almam gerek kalın dikine.bulamadım varmı bulabileceğim bir yer?
Balık satan yerlerde bunlardan bulabilirsiniz. Olmadı internetten sipariş edersiniz.

Dr. who

Aktif Üye
Adı
ege
Selam
Eczanelerden rica edin. Genelde yardımcı oluyorlar. ilaç ve aşı taşıdıkları kutular var. İşinizi kuvvetle muhtemel çözer

Dr. who

Aktif Üye
Adı
ege
Evet onlarda buz bataryası da oluyor, soğuk zincir ilaçlar için, fakat çok büyük olmuyor onlar.
..
1 mt likleri bile var. Lakin ne için kullanıyorlar bilmiyorum. Ben genelde kapakları tam oturuyor diye rica ederek istiyorum. kırmıyorlar. En son kızıma ev yaptım o derece :)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende küçük bir tane var, yaz mevsiminde balığa gidersem bataryayı akşamdan buzluğa atıyorum sabah straforun altına (aynı ölçülerde) yerleştiriyorum, balıklar buz gibi taptaze :)

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayvanlar için ilaç satan ecza depolarında da bulabilirsiniz. Kanatlı grubunun kutuları biraz daha ufak olur ancak büyükbaş hayvan ilaçları satan ecza deposu bulabilirseniz istediğiniz ebatta olabilir.

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben buralarda bulamadım bi ilçede oturuyorum zahmet olmazsa tedarik edebilecek varmı kargo ücretini vs ödesem.