Sudaklar Cildirdi

Sudakpesinde

Yeni Üye
Tepki
55
Ödül
15
Bu hafta yapmış olduğum güzel avdan sonra arkadaşlarımı da kiramayip onlarida aynı yere gönderdim. Şükür aynı şekilde onlarda güzel av yaptılar.toplamda 15 adet sudak yakalandı saygılarımla.

Dosyalar

• IMG-20180729-WA0000~2.jpg
    IMG-20180729-WA0000~2.jpg
    123.3 KB · Okunma: 544
Maşallah cok güzel bir av olmuş tebrik ederim ... Sudak en sevdiğim tatlı su balığı hem avlanisindan hemde lezzet olarak

@Sudakpeşinde , @Furkan06 Peki Ankara da sudak nerede yakalayabiliriz gidilecek yerlerde aile ile oturma imkanı varmıdır ? . @Furkan06 Kurtboğazı içinde yazmıştım amaç balık toplamak değil anı yaşamak yakalasam da doğaya geri salım olur ...

Tebrikler
Güzel av olmuş.
Ne ile yakalandı bunlar?
Yemli, spin.. spinse ne tarz sahte?

@Sudakpeşinde , @Furkan06 Peki Ankara da sudak nerede yakalayabiliriz gidilecek yerlerde aile ile oturma imkanı
varmıdır ? . @Furkan06 Kurtboğazı içinde yazmıştım amaç balık toplamak değil anı yaşamak yakalasam da doğaya geri salım olur ...

Ankara da beytepe göleti var orası inanılmaz sudak ve aynalı sazan bulunduruyor hemde 15 20 kg luk dev balıklar var fakat avlanma yasağı var diye biliyorum bundan 10 sene kadar önce hacettepe universitesinde okuyan arkadaşlarım vardi onlar sayesinde avlana biliyorduk hayatımda ankarada ben oyle bir mera görmedim 3 4 kg luk sudaklar 8 kg aynalı sazan çıkarttık ölçüp tartip geri saldik her defasında ama 10 sene önce telefonlarımız resim çekmiyordu malesef hic resmim yok demek istediğim ankarada sudak orda avliyordum bir kaç defada kesikkopru de denk geldi
Ailecek egrekkaya tarafını tavsiye ederim en azından perch yakalarsiniz boş donmezsiniz ama 5 6 sene oldu suan nasıldır

Back