ADİL AYKOL
Daimi Üye
Tebrikler Oğuz adrenalin yaşamış ve geri salarak doğanın dengesini korumuşsun
Tebrikler Oğuz adrenalin yaşamış ve geri salarak doğanın dengesini korumuşsun
Tebrikler devamını bekliyoruz
Tebrik ederim, ispendeklerle siftah yapmışsınız umarım devamında güzel boyda levrekler oltanızı şenlendirir 🙂 rastgele...
Tebrikler Oguz senin kadar sevindim 👍 Darisi benim basimaHerkese merhabalar.
İlk balıklarımı yakalamak nasip oldu. 1 haftalık yoğun avlak gezmelerim ve saatlerce at çeklerim netice verdi. İki balıkta limit altı olduğu için salındı. Aslında 3 ispendek vardı ama birisinin videosu var diye foto çekmedim. Benekliydi kendisi. Ama kameranın şarjı bitmiş o yüzden onu da görüntüleyemeden suya iade ettim. Balıkların ayrıca suya iade görüntüleri de vardır. Hırsıma yenilmedim yani 🙂
Avda yeni olmamdan dolayı çok komik bir olayda başıma geldi. Kıyıya paralel at çek yaparken b,rden makina kalama açmaya başladı. Ben kamışı çekiyorum o kalama açıyor aha dedim bu sefer iri balık geliyor 🙂 Neyse belki 1,5-2 dakika böyle cebelleştikten sonra, sakinledim ve oltayı bir tarttım. Ne olsa beğenirsiniz. Olta takılmış 😕 Kalama ayarını da tam kıvamında ayarlamışım bu kadar aksiyona neyse ki sahteyi suya bırakmadım. Çıkarttım ve ava devam ettim. Neyse ki etrafımda insanlar yoktuda onlarda heyecanlanmadı 😉
Herkese rastgele.
56009 dosyayı görüntüle 56010 dosyayı görüntüle
tebrikler.
Tebrikler Oguz senin kadar sevindim 👍 Darisi benim basima![]()
Tebrikler Oğuz