Surf Cast Makine Tavsiyesi

erkanenginn

Aktif Üye
Tepki
388
Ödül
73
merhabalar. suan 6 binlik albastar bir makina kullaniyorum ama cok eskidi artik 6 sene falan olmustur. onerebileceginiz max 150 tl olan 8 binlik ve uzeri makina nelerdir. kiyidan cipura avi yapiyorum. direk marka model tavsiye edersiniz sevinirim.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalite ve uzun ömürlüluk açısından bu fiyata onerebilecegim pek bir surf makine yok ama Lineaeffe Mul Sky 60'lik makine buldum 190 TL civarı. Bu fiyatlara en iyisi bu bence. Bir araştırın.

peki surf makina alirken neye dikkat etmem lazim. bilye oranlari falan yaziyor 4.1.1 gibi mesela ne demek oluyor bunlar. benim istedigim uzaga attigim oltayi hizli bir sekilde cekmesi. neye dikkat etmem lazim alirken makineyi

bugun olta malzemesi satan bir yerde bu makinayi inceledim. makina bana biraz hantal ve agir geldi. 130 tl dedi artik uretilmiyor ama cok satti bu makinalar dedi. sizce nasil bisey bu fiyata alinirmi suanki makimam cok eskidi. onerirmisiniz bu resimdeki makinayi
324c8cd75897b94147435225af594fc7.jpg
6a2c5db9024c0ef9a460c8ab51fc9f55.jpg

Forumda makineler ve çeşitleri kullanım amaçları hakkında yararlı bilgiler var biraz bakarsanız faydalı olur, o fiyata işe yarar makine zor. Çupra sezonuna daha var, biraz daha para biriktirip işe yarar ve uzun süre kullanacağınız bir makine almanız daha sağlıklı olur. Rast gelsin

merhabalar. suan 6 binlik albastar bir makina kullaniyorum ama cok eskidi artik 6 sene falan olmustur. onerebileceginiz max 150 tl olan 8 binlik ve uzeri makina nelerdir. kiyidan cipura avi yapiyorum. direk marka model tavsiye edersiniz sevinirim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Son düzenleme:
merhaba nereye yazacağımı çok bilmediğimden buraya yazıyorum. Tecrübeli ustalardan fikir almak istiyorum. Shimano Alivio 6000 makinem var ve buna uygun kamış arıyorum. Ne tavsiye edersiniz acaba ? Baktığım bazı kamışlar da bunlar:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bugun olta malzemesi satan bir yerde bu makinayi inceledim. makina bana biraz hantal ve agir geldi. 130 tl dedi artik uretilmiyor ama cok satti bu makinalar dedi. sizce nasil bisey bu fiyata alinirmi suanki makimam cok eskidi. onerirmisiniz bu resimdeki makinayi
324c8cd75897b94147435225af594fc7.jpg
6a2c5db9024c0ef9a460c8ab51fc9f55.jpg

Hedef balığınızın ne olduğunu nerede kullanacağınızı veya ne tür bir av yapacağınızı yazmamışsınız.
Makina 650 gram. Eğer yemlide kullanacaksanız idare eder. Yok çapari vb at çek yapacaksanız yorar.

Back