Surf Cast Makine Tavsiyesi

Abiler selam, Bauer Aston 420 cm kamış için makine tavsiyesi rica edeceğim sizden. Yazılanları okudum ve okuma 8k'ya baktım ama şuan tedarik edilememekte. Izmir'de yemli, beklemeli av yapacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Okuma rockaway almayı düşünüyorum forumlarda filan da bir tecrübesi olan yok yeni çıkan bir makine olduğu için sanırım

Açıkçası ben de merak ediyorum. Custom Black'in yeni modeli olabilir. Hafiflemiş biraz, umarım onun kadar iyidir.

Açıkçası ben de merak ediyorum. Custom Black'in yeni modeli olabilir. Hafiflemiş biraz, umarım onun kadar iyidir.
Custom black kullanmış mıydınız ? Hiç kimsenin makine hakkında tecrübesi yok yeni çıktığı için ama çok içime sindi ve okuma güven veriyor tabi
At çek yapmak için mi kullacaksınız ?

(link) linkindeki makine mi ?
Evet bu surf için kullanacağım

Custom black kullanmış mıydınız ? Hiç kimsenin makine hakkında tecrübesi yok yeni çıktığı için ama çok içime sindi ve okuma güven veriyor tabi

Evet bu surf için kullanacağım
5.3 devirli olduğu yazıyor. Ağır kurşun ile akıntılı yerlerde çok zor sarabilir misinayı. Bence daha düşük devirli olmalı.

5.3 devirli olduğu yazıyor. Ağır kurşun ile akıntılı yerlerde çok zor sarabilir misinayı. Bence daha düşük devirli olmalı.
Maksimum 100-125 Gr atıyorum. Devir konusu aklıma takılan tek pürüz de sıkıntı olur mu bu ağırlıklarda bir de İzmir de avlanıyorum

merhabalar. suan 6 binlik albastar bir makina kullaniyorum ama cok eskidi artik 6 sene falan olmustur. onerebileceginiz max 150 tl olan 8 binlik ve uzeri makina nelerdir. kiyidan cipura avi yapiyorum. direk marka model tavsiye edersiniz sevinirim.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan kardeşim 8K ne oldu. Memnun değilmisin.
Yoksa ikinci kamışamı makina arıyorsun.

İzmir için Custom Black sana yeter. Hızlı sarım bir makine. Bu makine ondan kötü olacağını tahmin etmiyorum. Hafifliği artı bir puan.
Ben akıntılı yerler için surf almanı tavsiye etmem. İzmir'de de pek akıntıya maruz kalacağını sanmam açıkçası.

Back