Cevaplarınızı okudum arkadaşlar. Gerçekten konun bu taraflara gitmesi bu şekilde yanlış anlaşılması ve uzatılması beni gerçekten çok ÜZDÜ..
CEVAPLARINIZA İSTİNADEN CEVABIMI VEREYİM :
1)
Senihcan kardeş senin ilk mesajına cevap olarak :
Benim raporumda bahsettiğim Orhanı yanlış algılayıp Orhan Avşar sanmışsınki tamamen farklı kişiler olay bu yanlış anlamandan sonra kopuyo sanırım sonra sende bilip bilmeden döktürmüşsün,, Göndermeler yapmışsın demişsin ; benim atletli fır döndü demek istediğim izoleli boncukla sıkıştırılmış tekli fırdöndü idi, fazla aparat kullanmamın sebebi denizin dalgalıu ve hedef balığımızın levrek olması nedeniyle ayrıntıda hatta fosforlu boncuktan bile kaçındığımı belirtmek için (zaten hedef balık diye belirtmiştim).zaten hem fikir olduğumuz KISMETTİR , kaldıki kendimi övecek bir anlatımımda yokki zaten en az balığı ben tutmuşum nasıl bi alaycı tabir kullanayım, Bu benim şahsi kaneatim ki nasıl bir ürkütme ve gönderme seneryosu veya alaycı bir tabir olabilir, yuki nin reklamını yapmışsın demişsin ben yuki kullanmadımki reklamını yapayım kullandığım kamış mıtchel privilage ve dam çift kalama makine, ankaradan misafir gelen kemal ağabeynin yeni almış olduğu kamışı inan ağabeynin denemek amaçlı kullandığı kamışın onların yorumunu ve okamışı atanların yorumunu yazdım.
( bu arada bayağı bi yukinin ve okamışı getiren firmanın reklamını sen yapmışsın ki ben tanımam bile firmayı) Orhan Bey'in balığı ürkütme seneryolarındaki söylemlerinin değişip değişmeyeceğinide merakla bekliyorum demişsin zaten Orhan Avşar 2-3 senedir kurşun klipsi yem klidi , yem klidli kurşun satıyooki,
Avrupa standartlarından bahsedip insaları bu zevkten soğuttuğumu düşünmüşsün aksine avı espirili bi şekilde güncelemeye çalıştımki insanları bu işe birazdaha heveslendirmek, lakin yazılan cevaplar beni üzdüğü kadar insanlara yuh be dedirtirmiştir emin ol..
Sonuç olarakta Orhan Avşarla ilgili problemlerinin bu güzel av raporunda işi ne..
Keşke yazmadan önce bi telefon açsaydında bana bende sana anlatsaydım bu taraflara çekilmeseydi konu.
2)
SEVGİLİ Muhammed kardeş
Orhan üstad dediğim şahsı sanırım sende Orhan Avşar sanıp döktürmüşsün bana :
Mersinde beraber av yaparken de orhan Avşar abine metiyeler düzüyordun istersen hatırlatım sana nedersin demişsin : yazın sonunda evet senle birlikte diğer arkadaşıda yazlığımdaki havuz başı barda ağırlama şerefine eriştim,oturup bi şeyler yudumlayıp hoş muhabbetler yapıldı , konuyu ben Orhan avşara getirdim hakında atıp tuttum metiyeler düzdüm mangalda kül bırakmadım, masa muhabbeti seninde ve senihcanında söylediği gibiydi aynen, lakin adanada birkaç muhabbet ortamında saygı duyduğum insanların bana tamamen yanlış düşündüğümü istersen Oarhan Avşar la bi yüzyüze konuş hatta aranıza giren üçün şahıslarlada bi yüzleşin muhabbetinden sonra
Orhan Avşar yüzyüze konuşma ve üçüncü insanların kuyruğunu kıstırıp kaçmalarına bizzat bi kaç arkadaşlarımızla şahit olduk.. ve bana düşende Orhan abiden helallik alıp özür dilemekti erdemlilik bunu gerektirir sanırım ve aramızda her hangi bi sıkıntıda kalmadı,
Sen iki yüzlü demişsin edebinle otur demişsin kendin gibi firmalar demişsin yazık kendinden çok emin ve büyük konuşmussun, keşke bi arasaydında yüzüme karşı söyleseydinde sanada açıklasaydım yanlış anlaşılmayı konular bu taraflara çekilmeseydi.
Bi hatırlatmada ben sana yapayım, Bir kahvenin bile kırk yıl hatırı vardır.
3)
mulgogi kardeş : yukarıda göndermelerin olmadığını net bir biçimde belirttim, alaycılık zaten haddim olmadığı gibi tarzımda olmadığını bi çok arkadaşım bilir, olayın zevk meselesi olduğu kadar kısmet işi olduğundada doğal olarak hepimiz hem fikiriz
Yazıların, yüz yüze söylemler gibi duyguları olmadığını İnan abi net bişekilde belirtmiş zaten.
4)
Senihcan kardeş :
Her turnuva öncesi malesef bu konuda çok uğraşan insanlara konuya vakıf olan insanların farkettiği forumlarda veya gruplarda bir taş atma yaşanıyor demişsin. Mersin turnuvasında sitenize üye olmama rağmen adanadan bu av sitiline gönül vermiş 11 adet arkadaşımıda mersine getirdiğimi ki buna şahit olarakta site yöneticisini göstere bilirim. Kaldıki tükiyede bu tarz organizasyonların çoğalmasını şiddetle isteyen biri olduğumuda sitenizin yöneticisi dahil olmak suretiyle etrafımdaki farklı farklı sitelerde boy gösteren form dernek ayrımı yapmadan koşturarak elimizden gelen reklamı yapmak ve katılımda bulumaktır.
SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE YAŞAMAMIZ DİLEĞİYLE
KEMAL UĞUR
0553 475 33 39