Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf Kamiş Hakkinda Yardim

fuadana

Yeni Üye
Adı
Fethi
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhabalar,

YUKI A6 100-250 GRAM 3 parçalı Surf kamış almaya karar verdim. Adana - Mersin arasında sahilden yemli beklemeli av yapacağım. 420 olanı mı 450 olanı mı almalıyım sizce? Kamış alırken genelde kullanacak kişinin boyu da önemli derler. Boyum 180 cm olup, sadece kumsalda beklemeli avlarda kullanacağım. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Herkese merhabalar,

YUKI A6 100-250 GRAM 3 parçalı Surf kamış almaya karar verdim. Adana - Mersin arasında sahilden yemli beklemeli av yapacağım. 420 olanı mı 450 olanı mı almalıyım sizce? Kamış alırken genelde kullanacak kişinin boyu da önemli derler. Boyum 180 cm olup, sadece kumsalda beklemeli avlarda kullanacağım. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Fethi bey merhaba,

Surf disiplininde kamışın boyunun uzun olması atım erimini daha fazla uzatacaktır. Ben bu disiplinde avlanırken 390 cm kamış kullanıyordum. Ama genelde bu disiplinde kullanılan kamışlar 420 ve 450 cm olanlarıdır. Hem 420 cm hemde 450 cm işinizi görecektir.

fuadana

Yeni Üye
Adı
Fethi
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Sergi0 Merhaba Serhat Bey,

İlginiz için çok teşekkür ederim. Çok farklı yorumlar var, işin içinden çıkamadım :) Deneye yanıla doğruyu bulacağız :)

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
4 metre iyidir, benim boyum 180cm 420 kullanıyorum idealdir , boyunun uzun olması çokda iyi değil bence uzun atmanın sırrı kullandığın ip çok önemli su tutmayan sağlam olmalı, sonra makine ve kamış gelir kolay gelsin.

fuadana

Yeni Üye
Adı
Fethi
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba Ersin Bey. 4.20 Yuki Saiko a6 / Shimano Ultegra 14000 / shimano kairiki ip misina olarak seti tamamladım. Sonuç nasıl olacak göreceğiz.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Ersin Bey. 4.20 Yuki Saiko a6 / Shimano Ultegra 14000 / shimano kairiki ip misina olarak seti tamamladım. Sonuç nasıl olacak göreceğiz.
hayırlı olsun güle güle kullanın
av raporlarını bekliyoruz

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano yerine gosen markasını öneririm %25 daha uzağa atarsın asla su tutmaz gördüğün en iyi ip misinadır. Yinede hayırlı olsun güzel tercih bol trofeler.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
4,50 alın. Kumsalda kamışı dikip yemli yapacağınızı düşündüğüm için.

Ekin23

Yeni Üye
Adı
Furkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, bende aynı seti yapmayı düşünüyorum. Memnun musunuz A6 için kırıldığını söyleyen çok kişi var max. ne kadar kurşun attınız ?