Surf kamış önerisi

Son olarak ismini verdiginiz kamisdan nexave bir tik daha yumusakdir.

Arkadaşım 0.4 dediği 0.4mm değil aslında.

28418dab7612713a0fa0580fdd5a97b7.jpg

Niye ürün kodlarını küsüratlı yapmışlar bilmiyorum ama tablo gözüktüğü üzere 0.4 numaralı ürün(line number) aslında 0.10 mm kalınlığında

Dipnot genelde verilen rakamlar daha dusuk yani 0.10 denilen 0.12 lere tekamul edebiliyor genelde

Merhabalar,

boğazda kulllanacağım kamış arıyorum. max 200 gr atacağım. çok kararsız kaldım. daha önce ultegra kullandım ama hoşuma gitmedi. im casting var biraz ağır geliyor. orta segment bi kamış arıyorum.

kudos im-7
fury caster (yüzükleri dar olduğu için tedirginim)
salina 3 parça
lineaeffe hamcock
Trabucco Iridium Progress

Engin bey ben de salina 3 parça aldım. yaklaşık 3 av gördü .Boğaz oltacıları nın çoğunluğu bu kamışı önermiştir. F/P oranı çok uygun .ben çok memnun kaldım .misina çıkış halkaları geniş ayrıca.

Merhabalar,

boğazda kulllanacağım kamış arıyorum. max 200 gr atacağım. çok kararsız kaldım. daha önce ultegra kullandım ama hoşuma gitmedi. im casting var biraz ağır geliyor. orta segment bi kamış arıyorum.

kudos im-7
fury caster (yüzükleri dar olduğu için tedirginim)
salina 3 parça
lineaeffe hamcock
Trabucco Iridium Progress

Merhaba ;

Kendimde kullanıyorum boğazda , at çek , rapala , yemli ( daha denemedim ) ama kamış performansından memnunum ....

Yukardaki tercihler arasından size sadece " Okuma Salina 4.20 100-200 gr 3 Parça " kendim kullandıgım için gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim ... Bir üst segment isterseniz " okuma trio rex 4.30 3 parça " daha üst segment isterseniz " okuma makaria 3 parça " diyerek listeyi sonlandırıyım . Ayrıca okumanın ömür boyu garantili olmasıda cabası .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back