Surf kamış önerisi

Bende hemen karar vermeyim diyorum diğer markalar daha fazla uçuyor abi okumalar daiwo dam
Benimde o kadar bütçem yok
en uygun kudos geçen bi abimiz aldı 125 tl ye

Bende hemen karar vermeyim diyorum diğer markalar daha fazla uçuyor abi okumalar daiwo dam
Benimde o kadar bütçem yok
en uygun kudos geçen bi abimiz aldı 125 tl ye

İş için bu hafta izmire gelme durumum var. Ama ne zaman olur bilemem.
İstersen elimde yaklaşık üç senedir kullanmadığımı söylediğim remixon kamışı sana kargo yapayım. Kullan bak. İdare ederse devam eder istediğin gibi çıkmazsa elindeki kamışla satarsın. En azından ilerisi için kendine daha iyi bir kamış için kaynak yaparsın. Ben bu kamışı hem çaparide hemde yemlide kullandım. En alttaki halkasında bir çatlak vardı. Değıştirmedim yapıştırdım. Sorunsuzdur. Kullan ve gezer yüzük konusunda fikrinde olur. Bana özelden ad soyad tel adres ver. Ben izmirde desa kargo ile çalışıyorum. Ücretsiz gönderirim.

Öncelikle herkese selamlar umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Kıyıdan atışlar için uygun olmalı atar 200 - 225 gr
Elimde Shimano Power Aero Fliegen td Makinesi mevcut zamanında almıştım. yalnız bunun için uygun bir kamış arıyorum öneri ve fikirlerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim. bu arada konu başlıklarını inceledim yetersiz kaldı benim için o yüzden konu açma gereği duydum. herkese saygılar.

Bütçe 450 - 500

Son düzenleme:
Öncelikle herkese selamlar umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Kıyıdan atışlar için uygun olmalı atar 200 - 225 gr
Elimde Shimano Power Aero Fliegen td Makinesi mevcut zamanında almıştım. yalnız bunun için uygun bir kamış arıyorum öneri ve fikirlerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim. bu arada konu başlıklarını inceledim yetersiz kaldı benim için o yüzden konu açma gereği duydum. herkese saygılar.
Merhaba.
Bir de ayıracağınız bütçeyi yazarsanız arkadaşlar ona göre yardımcı olabilirler.

Back