Surf kamış önerisi

VEGA Sniper Finesse Tele Surf 430/4,30mt 220gr atarlı Olta Kamışı--399TL
Benzer fiyat ve atar aralığındaki lineaeffe ve okuma kamışlarla kıyaslayabilecek kullanıcı var mı acaba ?

800x800_sniper_finesse_yeni.jpg

VEGA Sniper Finesse Tele Surf serisi olta kamışları, Kıyıdan uzun mesafeli atışlar için özel tasarlanmıştır, XT40 Karbon materyalden üretilmiş ultra hafif ve güçlüdür, DPS makine takma bölümü, Vega k-type Guide Sic misina kılavuzları Mükemmel fiyat/kalite orantısına sahip.

Teknik Detaylar...

• XT40 Karbon Gövde
  • Vega K-type Guide Sic Kılavuz Halkaları
  • DPS Makine Yuvası
  • Kapalı Boy: 160cm
  • Halka Adedi: 5
  • Parça Adedi: 6
  • Aksiyon: 220gr
  • Ağırlık: 500gr

Gec oldu ama yeni gordum arkadaslar yinede bilgi amacli cevap vermek istedim

Kamisi kandilli de kullandim bir sure max 220gr atis yaptim bu kamisla gercektende siniri bence kamisin, 180grmda tam performansini veriyor , 220gr ustu esneme artiyor kamisda .

Kamisin halka yapisi uzun atislar icin tasarlanmis ve dayanikliligi gayet iyi , sap kismida baya uzun gucu almada cok etkili uzun olmasi.

Urun hakkinda tek negatif kismi ki benim icin de buyuk sorun oluyor kapali boyu gercekten uzun (160cm) araba bagajina sigmamasi beni cileden cikariyor sirf bu yuzden satiliga cikarma durumum var urunu.

Fiyat performans olarak 4.30 bir kamisin bogaz kursun arkasina gayet uygun oldugunu dusunuyorum.

Merhaba Ustalarım. Ryobi App Power 8000 makine kombinlemek için 250 atar 3 parçalı surf kamış arayışındayım. Kafam hep Okuma Trio Rex'e gidiyordu. Bugün Ryobi Spider Surf 420 100-250 gram kamış gördüm hoşumada gitti. Fiyat olarak da uyguna gelicek ama kamış hakkında pek yorum bulamadım. Kullanmış olup yorumlayacak olan varmıdır acaba.

Merhaba Ustalarım. Ryobi App Power 8000 makine kombinlemek için 250 atar 3 parçalı surf kamış arayışındayım. Kafam hep Okuma Trio Rex'e gidiyordu. Bugün Ryobi Spider Surf 420 100-250 gram kamış gördüm hoşumada gitti. Fiyat olarak da uyguna gelicek ama kamış hakkında pek yorum bulamadım. Kullanmış olup yorumlayacak olan varmıdır acaba.
Okuma Trio Rex 3 parçalı kamış, pek esnemiyor, sadece uç parça esniyor.

Forumda cok konu var biliyorum ama yinede danismak istedim , 1000-1500 arasi bogaz icin kaliteli surf kamis arastiriyorum aklimda

2.el vega potenza x tune 160-310
shimano ultegra surf tubular 425 bx-g

kamis var kisikli civarinda atis yapiyorum 200-220gr calisiyor bazen 240 bile atiyolar akintiya gore

hangi kamisi tavsiye edersiniz veya tavsiye edebileceginiz cok yuksek fiyatli olmayan baska kamisda varmidir.

Shimano ultegra kamışı kullandım..250 gramlar için kamış yorulabilir..max. atarı 225 gramdır..x tune kamış kullanıcı yorumları fazla olmayan benimde merak ettiğim veganın katalog ürünü olmayıp boğaza özel üretilen bir model !!
Fiyat aralığına göre vega potenza premium kamışta işinizi görür..120..300 gr.atarlı.halkaları ve makina yatağı fuji değildir..Ama gayet kullanışlı bir kamıştır..Fiyatı x tune'a göre oldukça uygundur..Atışlarına biraz alışmak gerekir..

Selam
Kamışta en ufak bir hasar oluştuğunda, parça temini konusunda bol bol sıkıntı yaşamak istersen kesinlikle potenza al derim. Atar aralığı konusuna gelince. Xtune öyle aman aman off offf detirtecek bir kamış değil. Premium ağır işçi. Bi süpercore ehh işte güzel kamış oda sahilde dolaşırsan uç parçaları xtume den kombine edilmiş., cengizden parça sağlanmış kamışlar görebilirsin. Kısacası potenza candır...... 🙂
Ben gerekli uyarıları yapayım da içimde kalmasınSmartSelectImage_2018-12-13-21-32-23.png
Deneyimli kullanıcı🙂
Saygılar

Selam
Kamışta en ufak bir hasar oluştuğunda, parça temini konusunda bol bol sıkıntı yaşamak istersen kesinlikle potenza al derim. Atar aralığı konusuna gelince. Xtune öyle aman aman off offf detirtecek bir kamış değil. Premium ağır işçi. Bi süpercore ehh işte güzel kamış oda sahilde dolaşırsan uç parçaları xtume den kombine edilmiş., cengizden parça sağlanmış kamışlar görebilirsin. Kısacası potenza candır...... 🙂
Ben gerekli uyarıları yapayım da içimde kalmasın85096 dosyayı görüntüle

Deneyimli kullanıcı🙂
Saygılar

🙂) çok samimi bir açıklama olmuş , shimano da kullanıyosunuz galiba resimden gördüğüm , o markada da parça sıkıntısı oluyor diye duydum , peki yokmu acaba bu hem parça sorunu olmayan hemde kaliteli bir kamış , yoksa yine tek yol okuma mı çıkıyor karşımıza

Selam
Her marka'da illaki aksamalar oluyor. Hangi model hangi marka size birşey diyemem. Ben bugüne kadar shimano dan sorun yaşamadım. Elimde en az 10 adet shimano var. Bi şekilde problem çözüldü. En kötü shimano.jp var. Adamlar japon. Türkiye distribütörü getirniyor dediğinizde ilgileniyorlar. Her markanın garantisi ve kullanım ömrü vardır. Garanti ayrı birşey. Kullanım ömrü ayrı. Kullanım ömrü süresince firmalar yedek parça sağlamak zorunda. Yeter ki doğru yerle diyalog kurun.
Ben vega'ya en az 10 mesaj attım. Beni hep aynı malum yere yönlendirdiler. Bende uluslararası ticaret ateşeliğine başvurdum. Kısacası çözülmeyecek sorun yok. Kısa sürede çözülmesi için yapılması gereken 3 5 şey var.
1 ürün japon olacak 2 alman olacak 3 ingiliz olacak 4 iskandinav olacak.5 kore olacak En kötü usa olacak.
Malının arkasında duracak.
Bu kadar kafa şişirme yeter sanırım.
Siz kafanıza göre takılın. Önemli değil. Türkiye den aldığınız sürece her mal da sorun yaşanacak.
Saygılar

Back