semmelweis
Daimi Üye
Iyi günlerde kullanın....
VEGA Sniper Finesse Tele Surf 430/4,30mt 220gr atarlı Olta Kamışı--399TL
Benzer fiyat ve atar aralığındaki lineaeffe ve okuma kamışlarla kıyaslayabilecek kullanıcı var mı acaba ?
![]()
VEGA Sniper Finesse Tele Surf serisi olta kamışları, Kıyıdan uzun mesafeli atışlar için özel tasarlanmıştır, XT40 Karbon materyalden üretilmiş ultra hafif ve güçlüdür, DPS makine takma bölümü, Vega k-type Guide Sic misina kılavuzları Mükemmel fiyat/kalite orantısına sahip.
Teknik Detaylar...
- XT40 Karbon Gövde
- Vega K-type Guide Sic Kılavuz Halkaları
- DPS Makine Yuvası
- Kapalı Boy: 160cm
- Halka Adedi: 5
- Parça Adedi: 6
- Aksiyon: 220gr
- Ağırlık: 500gr
Okuma Trio Rex 3 parçalı kamış, pek esnemiyor, sadece uç parça esniyor.Merhaba Ustalarım. Ryobi App Power 8000 makine kombinlemek için 250 atar 3 parçalı surf kamış arayışındayım. Kafam hep Okuma Trio Rex'e gidiyordu. Bugün Ryobi Spider Surf 420 100-250 gram kamış gördüm hoşumada gitti. Fiyat olarak da uyguna gelicek ama kamış hakkında pek yorum bulamadım. Kullanmış olup yorumlayacak olan varmıdır acaba.

Selam
Kamışta en ufak bir hasar oluştuğunda, parça temini konusunda bol bol sıkıntı yaşamak istersen kesinlikle potenza al derim. Atar aralığı konusuna gelince. Xtune öyle aman aman off offf detirtecek bir kamış değil. Premium ağır işçi. Bi süpercore ehh işte güzel kamış oda sahilde dolaşırsan uç parçaları xtume den kombine edilmiş., cengizden parça sağlanmış kamışlar görebilirsin. Kısacası potenza candır...... 🙂
Ben gerekli uyarıları yapayım da içimde kalmasın85096 dosyayı görüntüle
Deneyimli kullanıcı🙂
Saygılar