Ürün Kodu | Model | Aksiyon | Boy | Parça Sayısı | Atış Ağırlığı | Ürün Ağırlığı |
| CY-430 | H | 4.30cm | 6 Tele | 100-250 gr | 446 gr |
Cevabınız için teşekkürler.Ürün Bilgisi
Ürün Kodu Model Aksiyon Boy Parça Sayısı Atış Ağırlığı Ürün Ağırlığı CY-430 H 4.30cm 6 Tele 100-250 gr 446 gr
Ceymar Tele Surf
Okuma Ceymar Tele Surf kamışında, çok hafif ve hassas 30T karbon yapı, kaliteli derin pres paslanmaz çelik halkalar ve Fuji DPS makine yuvası kullanıldı.
Ceymar Tele Surf Kamışlarına ait özellikler;
- Son derece hafif ve hassas 30T karbon yapı.
- Tele kamışlar için sağlam karbon uç.
- Kaliteli derin pres paslanmaz çelik halkalar.
- Fuji DPS makine yuvası.
- Kaymaz sap tasarımı.
- Alüminyum vidalı alt uç kapağı.
- Yüksek kaliteli kumaş çanta.
böyle bir sisteme nasıl bir ip tavsiye edersiniz marka-/model/kalınlık
başka konularda yazılmış ancak eskimiş belki daha yeni marka/modeller çıkmış olabilir.
Kendo Surf Cast 8x Fighting ( Ice Blue ) Örgü Ip i f/p ürünü olduğu için oldukça fazla düşünüyorum
ancak H.Buradada bir kullanıcı daha bağlarken koptu demiş birçok kişide beğenmiş.tereddütte kaldım...
Shimano Kairiki 8 150M Steel Gray 0.19MM düşünüyorum aslında herkes çok beğenmiş ama fiyatı yüksek anca 150m alabiliyorsun diğerinin 300m fiyatına.
14000lik makineya apartalarını kullanarak taksam 150m yi tek atışta biterebilirmiyim onuda bilmiyorum
henüz okuma salina 4.20 3parça kamışımı yeni aldım denemedim.
uzağa göndermek için 0.14 kullanıp yine 10m kadar 0.28/0.30 leader misina mı kullanmalıyım
yoksa 0.17/0.19 tek ip misina 150-200gr kurşun atmak için yeteri kadar sağlammıdır??