Surf kamış önerisi

Selam beyler
Surf kamış 3 parca kurşun arkası olarak kullanıcam öneriniz varmı ?

Aklımda Okuma Selina 420 var başka öneriniz var mı ?

Düşündüğünüz okuma salina 3 parça kamış istanbul boğazında kurşun arkasında kullanılan fiyat/performans ürünüdür. Sizi üzmez, yarıyolda bırakmaz.
Bunun dışında farklı bir kamış derseniz,
Okuma makaira surf kamış
Sega diye bir kamış çıktı (gri renk olanı) 2-3 senedir, boğazda kurşun arkasında çok kullanılan.
Daiwa sea hunter var. Sağlam, mesafesi iyi bir kamıştır.
Daha üst seviyelerde yuki tubular uçlu kamışlara bakabilirsiniz.
Fiyatlar uyarsa Vega potenzalar var, yada shimanonun yeni çıkan tubular uçlu ultegra xr yada ultegra j kamışlar.
Okuma salina dediğim gibi fiyat performans kamışıdır.
RASTGELSİN.

Düşündüğünüz okuma salina 3 parça kamış istanbul boğazında kurşun arkasında kullanılan fiyat/performans ürünüdür. Sizi üzmez, yarıyolda bırakmaz.
Bunun dışında farklı bir kamış derseniz,
Okuma makaira surf kamış
Sega diye bir kamış çıktı (gri renk olanı) 2-3 senedir, boğazda kurşun arkasında çok kullanılan.
Daiwa sea hunter var. Sağlam, mesafesi iyi bir kamıştır.
Daha üst seviyelerde yuki tubular uçlu kamışlara bakabilirsiniz.
Fiyatlar uyarsa Vega potenzalar var, yada shimanonun yeni çıkan tubular uçlu ultegra xr yada ultegra j kamışlar.
Okuma salina dediğim gibi fiyat performans kamışıdır.
RASTGELSİN.
Cevabınız için teşekkür ederim
Bu oltaların yanına Ryuji 8000 Alpha makine alsam nasıl olur yada önerimiz var mı ?
Elimda aslında Daiwa Croossfıre 5000 jig makina var bu işimi görürmü tam olrak

Öncelik ile elinizdeki makinayı kamış ile beraber değerlendirin derim. Sonuçta jig makinası. Merada bir iki deneme yapın, memnun kalmazsanız kurşun arkası için ise yine bir jig makinası bakın derim.
Ryuji alpha 8000 de görünüm olarak, drag olarak sığ kafası ile güzel bir surf makina. Yemli avlarda kullanabilirsiniz. Tahminim bu makinanın kurşun arkasında bir nebzede olsa zorlanabileceği.
Kurşun arkası çalışmalarda daha çok RYOBİ makinaları tavsiye ediyorlar.
Elinizdeki makinayı değerlendirme aşamasında ikinci makina konusunuda iyice araştırın derim.
RASTGELSİN.

Merhaba. 3 parça min atarı 100g'ın üzerinde (ÖR: 120, 130, 150g) surf kamış aramaktayım. Bilgisi olan varsa marka, model yazabilir mi? Teşekkürler.

Merhaba. Bütçe nedir? 🙂 Çok fazla marka ve modelde kamış var. Biraz bütçe meselesi Engin

Merhaba 4-5 aydır balık hobisine sarmış durumdayım, babamın eski bir surf oltasını kullanarak çeşitli avlara gidiyordum ve artık yeni bir kamış alma düşüncesine geçtim aklımda okuma carbonite 390 80-150 kamışını almak var önerir misiniz veya o fiyat aralığında daha iyi olduğunu düşündüğünüz kamışlar var mı.
Daha sonralarında makinemi değiştirmek istiyorum ancak bu kamışla iyi uyum sağlayabilecek makine önerilerinizi de lütfen eksik etmeyin
genelde 2 köstekli dip takımı atıyorum giresun kıyılarında at çek için spin kullanıyorum

Merhaba aydın Muğla taraflarında avlanıyorum ballistic 3-9 kamış nasıldır kullanan var mı hedef çupra ve levrek olacak.

Back