elvenmaster
Yeni Üye
- Tepki
- 7
- Ödül
- 5
SenihCan hocam muhtemelen sizi dinleyeceğim yani büyük bir ihtimalle şu ilk 2 cümleniz rexden soğuttu 😀 makina için hocam eğer ömürlük dersen başka makinaya ihtiyacın yok yürür gidersin bunla dersen sıfırını bile alabilirim.Kamış için net model yazarsanız hocam bana atarı şukadar vs okuma carbonite şu diye net aratayım bakayım hocam zaten biliyosunuz öyle izmirde 150-200gr kurşun atıcak durum yok atanlar genelde 70-100 civarı atıyor. AF7000 olanı mı hocam bu arada Affinity II 7000 olanı mı bu II 7000 de yedek makara yokmuş Af7000 olan muhtemelenHocam spin kamış ile atış ile surf kamış ile atış arasında baya fark var. Bir dönem 3 ay sırf spin avı yapıp sonra surf avı yapmaya çalıştığımda resmen olta atamadım etrafımdakiler şaka yapıyorum zannediyordu . Okuma carbonite geçiş için iyi bir kamış olur , boyuda 3.90 . 3 parça kamış sizi şu etapta zorlar . Şuan trio rex alsanız fiyatları 600 700 gördüğüm kadarıyla , surfü severseniz daha iyisini almak isteyeceksiniz trio rex alt segment bir kamış . 3 parçalarda ucu hassas kamışlar 1500 2000'den aşağı değildir fiyatları . MAkine olarak affinityyi 2. el olarak şiddetle tavsiye ediyorum pişman kalmıyacaksınız . Biraz ağır bir makine ama çekemiyeceği balık yoktur . Makinede ip misina kullanırsanız vuruşları hissedilir ölçüde farkedersiniz fakat kayalık meralarda mono misinalardan daha çabuk zarar göreceklerinden çift kafalı bir makine her zaman avantajdır.
Son düzenleme: