Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surfcasting trolley

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar,
3 yıllık İstanbul maceramdan sonra Edremite yerleşme fırsatı buldum. Artık gönül verdiğim surfcasting disiplininde kendimi geliştirmek istiyorum. Meralara giderken olta ve malzemeleri taşımak için surfcasting trolley ismi verilen taşıma araçlarına baktım ancak Türkiye deki sitelerde bulamadım. Türkiye'de temin edebileceğim yerler yada alternatifler konusunda bilgi verebilecek hobidaşlar var mıdır acaba? 0002390_vercelli-surf-casting-trolley.jpeg

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bunun akülü motorlusunu aramıyorsanız, belki de mahallenizdeki nalburda bulabileceğiniz katlanabilir taşıma aparartlarından alabilirsiniz.

Tekerlekler kum için ince kalırsa kendiniz de modifiye ederek kuma uygun tekerlek takabilirsiniz

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bayanların pazalarda alış veriş için kullandıkları arabalarda olabilir
Evet benimde aklıma geldi ama pek dayanıklı olmuyorlar genelde. Birkaç kullanmadan sonra elimde kalsın yad da yarı yolda bıraksın da istemiyorum

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bunun akülü motorlusunu aramıyorsanız, belki de mahallenizdeki nalburda bulabileceğiniz katlanabilir taşıma aparartlarından alabilirsiniz.

Tekerlekler kum için ince kalırsa kendiniz de modifiye ederek kuma uygun tekerlek takabilirsiniz
Bu tarz bi ürün olabilir kumda kullanmak için uygun tekerlekli olanlardan araştırayım biraz belki birkaç modifiye ile daha da iyi olabilir.

erkanenginn

Aktif Üye
pazar cantasindan boyle birsey yapmistim. fakat kumda zor gidiyor. eger hurdacilardan daha buyuk capta ve genislikte tekerlek bulursaniz ki edremit sanayi sitesi bu konuda iyidir her mazleme parca cikar oralardan bu sekilde ucuz yollu ve gelistirerek guzel birsey yapabilirsiniz. ben masami sandalyemu ve oltalarimi hepsini koyup meraya gidiyorum ama dedigim gibi kumda zor gidiyor

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
pazar cantasindan boyle birsey yapmistim. fakat kumda zor gidiyor. eger hurdacilardan daha buyuk capta ve genislikte tekerlek bulursaniz ki edremit sanayi sitesi bu konuda iyidir her mazleme parca cikar oralardan bu sekilde ucuz yollu ve gelistirerek guzel birsey yapabilirsiniz. ben masami sandalyemu ve oltalarimi hepsini koyup meraya gidiyorum ama dedigim gibi kumda zor gidiyor

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sizin aracınızı görmüştüm daha önce baya başarılı ancak benim de kafama kumda teker sıkıntısı geldi ayrıca malzeme olarak da pek kaliteli olmuyor pazar arabaları elimde kalır korkusu da yok değil

erkanenginn

Aktif Üye
Evet sizin aracınızı görmüştüm daha önce baya başarılı ancak benim de kafama kumda teker sıkıntısı geldi ayrıca malzeme olarak da pek kaliteli olmuyor pazar arabaları elimde kalır korkusu da yok değil
e tabi 50 liralik pazar cantası sonucta cok bısey beklememek lazım. bırlıkte balıga gıttıgımız arkadasımda stanley marka sarı arabalardan var gecen sene 200 tl ye almıstı. teleskobık olarak acılıyor uclarınada alarm takıp kamısları koyuyordu. malzeme oldukca kalıtelı guzel ama ağır biraz. bende ondan esinlenerek yapmıştım.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
e tabi 50 liralik pazar cantası sonucta cok bısey beklememek lazım. bırlıkte balıga gıttıgımız arkadasımda stanley marka sarı arabalardan var gecen sene 200 tl ye almıstı. teleskobık olarak acılıyor uclarınada alarm takıp kamısları koyuyordu. malzeme oldukca kalıtelı guzel ama ağır biraz. bende ondan esinlenerek yapmıştım.
Linki var mı ürünün acaba ağırdır belki ama en azından sağlam olur.