Surfcasting trolley

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yilmaz.40
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yilmaz.40

Aktif Üye
Tepki
195
Ödül
53
Merhaba hobidaşlar,
3 yıllık İstanbul maceramdan sonra Edremite yerleşme fırsatı buldum. Artık gönül verdiğim surfcasting disiplininde kendimi geliştirmek istiyorum. Meralara giderken olta ve malzemeleri taşımak için surfcasting trolley ismi verilen taşıma araçlarına baktım ancak Türkiye deki sitelerde bulamadım. Türkiye'de temin edebileceğim yerler yada alternatifler konusunda bilgi verebilecek hobidaşlar var mıdır acaba? 0002390_vercelli-surf-casting-trolley.jpeg

Bunun akülü motorlusunu aramıyorsanız, belki de mahallenizdeki nalburda bulabileceğiniz katlanabilir taşıma aparartlarından alabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

Tekerlekler kum için ince kalırsa kendiniz de modifiye ederek kuma uygun tekerlek takabilirsiniz

Bunun akülü motorlusunu aramıyorsanız, belki de mahallenizdeki nalburda bulabileceğiniz katlanabilir taşıma aparartlarından alabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

Tekerlekler kum için ince kalırsa kendiniz de modifiye ederek kuma uygun tekerlek takabilirsiniz
Bu tarz bi ürün olabilir kumda kullanmak için uygun tekerlekli olanlardan araştırayım biraz belki birkaç modifiye ile daha da iyi olabilir.

pazar cantasindan boyle birsey yapmistim. fakat kumda zor gidiyor. eger hurdacilardan daha buyuk capta ve genislikte tekerlek bulursaniz ki edremit sanayi sitesi bu konuda iyidir her mazleme parca cikar oralardan bu sekilde ucuz yollu ve gelistirerek guzel birsey yapabilirsiniz. ben masami sandalyemu ve oltalarimi hepsini koyup meraya gidiyorum ama dedigim gibi kumda zor gidiyor
e4ce4df0edb884c6117b3ee99df00089.jpg
4b2be554401431c263b760e6184d5a13.jpg
cb0d6260f474e3a0a265dd48687bb3da.jpg
bd729fa156d9a83b7c4a3c6b0383f092.jpg

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pazar cantasindan boyle birsey yapmistim. fakat kumda zor gidiyor. eger hurdacilardan daha buyuk capta ve genislikte tekerlek bulursaniz ki edremit sanayi sitesi bu konuda iyidir her mazleme parca cikar oralardan bu sekilde ucuz yollu ve gelistirerek guzel birsey yapabilirsiniz. ben masami sandalyemu ve oltalarimi hepsini koyup meraya gidiyorum ama dedigim gibi kumda zor gidiyor
e4ce4df0edb884c6117b3ee99df00089.jpg
4b2be554401431c263b760e6184d5a13.jpg
cb0d6260f474e3a0a265dd48687bb3da.jpg
bd729fa156d9a83b7c4a3c6b0383f092.jpg

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sizin aracınızı görmüştüm daha önce baya başarılı ancak benim de kafama kumda teker sıkıntısı geldi ayrıca malzeme olarak da pek kaliteli olmuyor pazar arabaları elimde kalır korkusu da yok değil

Evet sizin aracınızı görmüştüm daha önce baya başarılı ancak benim de kafama kumda teker sıkıntısı geldi ayrıca malzeme olarak da pek kaliteli olmuyor pazar arabaları elimde kalır korkusu da yok değil

e tabi 50 liralik pazar cantası sonucta cok bısey beklememek lazım. bırlıkte balıga gıttıgımız arkadasımda stanley marka sarı arabalardan var gecen sene 200 tl ye almıstı. teleskobık olarak acılıyor uclarınada alarm takıp kamısları koyuyordu. malzeme oldukca kalıtelı guzel ama ağır biraz. bende ondan esinlenerek yapmıştım.

e tabi 50 liralik pazar cantası sonucta cok bısey beklememek lazım. bırlıkte balıga gıttıgımız arkadasımda stanley marka sarı arabalardan var gecen sene 200 tl ye almıstı. teleskobık olarak acılıyor uclarınada alarm takıp kamısları koyuyordu. malzeme oldukca kalıtelı guzel ama ağır biraz. bende ondan esinlenerek yapmıştım.
Linki var mı ürünün acaba ağırdır belki ama en azından sağlam olur.

Back