HEDEF BALIK | Balık Av Malzemeleri
yine @Hamdi de çeşit bolcana var gözüküyor,
Bir uğramanızı yada sitede incelemenizi tavsiye ediyorum
Shimano Engetsu BB Tetikli Slow Jig Kamışı Shimano Jigging | Hedef BalıktaHEDEF BALIK | Balık Av Malzemeleri
@Mektupla hocam yok herhalde. Ben derleyeyim konuları.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
0,26 ve üstü olabilir. Teknede ip kalitesi veya markası bana göre çok önemli değil, neticede çekerleri bir hayli fazla.(link)
Birkaç tane de ben aldım ama deneme şansım olmadı henüz
@CanZ benim hoşuma gitti bu konu ben takipteyim bakalım ne alacan aldığında umarım bizimle paylaşırsın ve sonuçlarınıda
En önemlisi meranızda bu disipline uygun balık varmı. Açıkçası bende çok heveslendim tai rubber'a ama bulunduğum bölgede malesef dip balıkları açısından biraz bereketsiz ve poyraz esintisi çok fazla.
Ek olarak kamış, makine, misina veya sahtelerle malesef iş bitmiyor. İyi bir balık bulucuda edinmeniz ve balık bulucuyu okuyabilmeniz de gerekmekte.
Aşağıda benim açmış olduğum bir konu vardı bu konu hakkında. İnceleyebilirsiniz.
(link)
(link)
Birkaç tane de ben aldım ama deneme şansım olmadı henüz
0,26 ve üstü olabilir. Teknede ip kalitesi veya markası bana göre çok önemli değil, neticede çekerleri bir hayli fazla.
Teknede slow jig yaparken en önemli husus balık bulucuda taşı veya balığı gördüğünüz derinliktir. Yemi doğru derinliğe hızlı ve zamanında indirmek için Multi color ipler çok faydalı. 10 metrede bir renk değiştiren ipler yemi doğru derinliğe indirmenizde size yardımcı olacaktır.
Balığı yakaladığınızda da dipten veya taşlardan olan uzaklığını daha doğru tahmin edip en uygun kalama ile balığı veya ipi taşlara taktırmadan güvenli bir şekilde çekebilirsiniz.
Haklısınız hocam zaten çoğu av videosu ve yazılarında belirli markalar öne çıkmış. Birazda diğer avcıların yorumlarını değerlendirmek gerekiyor. Seaguar ip ve fc leader kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda en iyi sonuç veren markalardan birisi olmuş.
Ana sorun makina fiyatları. Çıkrık makinalarda 1000 TL altını görmek pek mümkün değil malesef. Bu sebeple doğru bir araştırma yapıp alıcam. Biraz uzun olur belki süreç ancak doğru ürünü seçtiğime emin olmak istiyorum.