Tai Rubber Için Ekipman Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle sistemin çalışıp çalışmayacağını görmekte fayda var.
Tai Rubber sahteler çok çeşitli ağırlıklarda mevcut.
Derinlik ve akıntı durumuna göre bir kaç tanesini taşlarda spin takımla denemek sistemin verimi hakkında fikir verebilir.
Sahtenin çalışması durumunda da bütçeyi zorlayıp uzun vadeli bir takım edinmek daha güzel olur gibi geldi bana.

Uygun fiyatlı bir baitcasting takımla denenemez mi? Örneğin aliexpress kastking spartacus makina vs. ile?

Öncelikle sistemin çalışıp çalışmayacağını görmekte fayda var.
Tai Rubber sahteler çok çeşitli ağırlıklarda mevcut.
Derinlik ve akıntı durumuna göre bir kaç tanesini taşlarda spin takımla denemek sistemin verimi hakkında fikir verebilir.
Sahtenin çalışması durumunda da bütçeyi zorlayıp uzun vadeli bir takım edinmek daha güzel olur gibi geldi bana.

Agartan hocam çok haklısınız aslında. ANcak elimde spin takım yok malesef. Kullanabileceğim kombinasyon Okuma Similan jig kamışı ve okuma salina 4000. Kamış ile çok iyi sonuç alamam diye düşünüyorum.

Uygun fiyatlı bir baitcasting takımla denenemez mi? Örneğin aliexpress kastking spartacus makina vs. ile?

Baitcasting makinalarda en büyük sorun misina kapasitesi. Eğer yüksek kapasiteli bir baitcasting makina bulabilirsem neden olmasın.

50 - 90 aralığında değişiyor hocam. Çoğunlukla taşlar 70 metrede

150-200 metre misina olsa yeter gibi

Agartan hocam açıkçası yeter gibi gözüküyor. Tek korkum büyük balık. Merada büyük balık olma ihtimalini bilemiyorum tabiki ancak denk gelir korkusu. Ancak şimdi şimdi düşündüğümde söylediğiniz mantıklı. Baitcasting makinalara bakıyım biraz. İp misina olarak Gosen Jigging 8 Braid Multi Color seçenekler arasında. No 1 kullanırsam 0,171 mm verilmiş kalınlık. Uyabilir uzunluk olarak.

O kadar misinayı hepsi hayli hayli alır hocam 🙂 Bende spartacus plus var .28 den 115 metre alıyor 0.20den 150 metre alır rahat.

Hocam mantıklı gelmedi değil. Araştırıyorum hemen 🙂

Agartan hocam açıkçası yeter gibi gözüküyor. Tek korkum büyük balık. Merada büyük balık olma ihtimalini bilemiyorum tabiki ancak denk gelir korkusu. Ancak şimdi şimdi düşündüğümde söylediğiniz mantıklı. Baitcasting makinalara bakıyım biraz. İp misina olarak Gosen Jigging 8 Braid Multi Color seçenekler arasında. No 1 kullanırsam 0,171 mm verilmiş kalınlık. Uyabilir uzunluk olarak.

Hocam mantıklı gelmedi değil. Araştırıyorum hemen 🙂
Büyük balık gelir de seni zorlarsa para harcamaya da değer zaten.

selamlar, tai rubber takımlarda güncel deneyimleriniz nedir? tartışan arkadaşlar takım aldınız mı?
aliexpress te kastking spartacus 8k drag makine 195 tl. başlangıç için bunu deneyelim desek de ekonomik kamış bulmak zor.
bu disiplinde en çok önerilen kamış shimano engetsu tai kamışı. fiyatı 1300 tl. özelliklere baktığımda muadil ekonomik bir seçenek bulamadım,
Öneriniz var mıdır?
spin kamışı gibi ince ve hassas olup sahteye kendiliğinden aksiyonu veren ve iri balığa dayanıklı olması söz konusu.
"Shimano Engetsu BB Tai Rubber kamışı. Shimano Patentli Taftec uç kısmı Tiger Baku saçaklı Jigler için mükemmel avcı aksiyon sağlar ve mücadele esnasında dayanıklılığı arttırır. 110 cm (iki parça toplam uzunluk 206 cm) uzunluğu ve 105 gram ağırlığı ile tüm Gün konforlu bir şekilde avlanmanıza olanak sağlar. Casting Tipi olan kamışın yüzük Dizaynı Spiral şekilde sıralanmıştır. Bu sıralama size av esnasında leader düğümünün takılmasına imkan vermeden atış olanağı sağlar. Shimano Engetsu BB 10 yüzüklü ve 40-130 gram atar değerine sahiptir."

Back