sauron'un gözü mü o 😀Merhaba Arkadaşlar,
Konu başlığındaki disiplin hakkında 1 haftadır bir çok yazı (ingilizce) okudum ve bir o kadarda video izledim. Bu disiplin hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
80591 dosyayı görüntüle
Slow jig konularına bir göz atın : (link)Merhaba Arkadaşlar,
Konu başlığındaki disiplin hakkında 1 haftadır bir çok yazı (ingilizce) okudum ve bir o kadarda video izledim. Bu disiplin hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
80591 dosyayı görüntüle
Bu tür av ülkemizde çok fazla yapılmıyor es geçilmesi normaldir.Bu konu cok es gecilmis. Butun akdeniz bunlarin pesinde. Tecrube edenler paylassin lutfen.
Dibe indirilip yavaş bir şekilde yukarı çekim yapılıyor. Genelde sinarit ve antenli mercan avında kullanılıyor bu yöntem.Yuzduruyor muyuz yoksa dipte bekliyor mu ?
Teşekkür ederim. Gittiğim yemli tekne avlarında diğer balıklara göre daha nadir de olsa sinarit, antenli mercan, trança vs. çıkabiliyor. Bundan sonra yanımda bir adet tai rubber jig bulundurmayı düşünüyorum. Yöntem hoşuma gitti, kesinlikle denemeye değer.Dibe indirilip yavaş bir şekilde yukarı çekim yapılıyor. Genelde sinarit ve antenli mercan avında kullanılıyor bu yöntem.