Herr-Zander
Daimi Üye
- Adı
- Kuzey
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Coh Kabura Slider Tai Rubber Jig Lrf Suni Yem 7gr. Xgg - n11.com Lrf versiyonu da var 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Henuz kullanmadim videolarda gordugum kadariyla bu sekilde ozellikle sinariti guzel kandiriyor. İlginc bi taktik. Ama is yapiyor. Tek yapilan balik bulucuda balik gorunce durup tai rubberi ustune indirmek. Yavasca cekmek. Bayramda bende deneyecegim bakalim. Sonuclari paylasirimDibe indirilip yavaş bir şekilde yukarı çekim yapılıyor. Genelde sinarit ve antenli mercan avında kullanılıyor bu yöntem.
Balık bulucu olmadan zor iş zaten. 70 ila 120 metrede balık arıyorsun.İlginc
Henuz kullanmadim videolarda gordugum kadariyla bu sekilde ozellikle sinariti guzel kandiriyor. İlginc bi taktik. Ama is yapiyor. Tek yapilan balik bulucuda balik gorunce durup tai rubberi ustune indirmek. Yavasca cekmek. Bayramda bende deneyecegim bakalim. Sonuclari paylasirim
Videoda, iğneye kullanılan kurdele gibi turuncu renkli malzeme ne olabilir acaba ?Bilgi amaçlı
Tai Rubber kuyruk olarak geçiyor.Videoda, iğneye kullanılan kurdele gibi turuncu renkli malzeme ne olabilir acaba ?
Kuyruk malzeme sert plastik. Bircok seyden yapilabilir. Su an aklima gelen misal kapakli evrak dosyasinin arka tarafindaki renkli kisimdan bile makasla kesilir. O degilde toka satan dukkanlara bi girilse neler neler cikar var ya.Videoda, iğneye kullanılan kurdele gibi turuncu renkli malzeme ne olabilir acaba ?
Teşekkür ediyorum...Kuyruk malzeme sert plastik. Bircok seyden yapilabilir. Su an aklima gelen misal kapakli evrak dosyasinin arka tarafindaki renkli kisimdan bile makasla kesilir. O degilde toka satan dukkanlara bi girilse neler neler cikar var ya.