Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tai Rubber

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir zamanlar "Melek Gözü" vardı. Hala da kullananlar var kurşun olarak takılırdı. Bu tarz iri taş balıklarını cezbettiği düşünülürdü. Onun etkisini hala anlayamadım :) Küçük balığı korkutuyor fakat büyük balığın mı ilgisini çekiyor acaba :) Tai Rubber da melek gözüne çok benziyor.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
İlginc
Dibe indirilip yavaş bir şekilde yukarı çekim yapılıyor. Genelde sinarit ve antenli mercan avında kullanılıyor bu yöntem.
Henuz kullanmadim videolarda gordugum kadariyla bu sekilde ozellikle sinariti guzel kandiriyor. İlginc bi taktik. Ama is yapiyor. Tek yapilan balik bulucuda balik gorunce durup tai rubberi ustune indirmek. Yavasca cekmek. Bayramda bende deneyecegim bakalim. Sonuclari paylasirim

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlginc
Henuz kullanmadim videolarda gordugum kadariyla bu sekilde ozellikle sinariti guzel kandiriyor. İlginc bi taktik. Ama is yapiyor. Tek yapilan balik bulucuda balik gorunce durup tai rubberi ustune indirmek. Yavasca cekmek. Bayramda bende deneyecegim bakalim. Sonuclari paylasirim
Balık bulucu olmadan zor iş zaten. 70 ila 120 metrede balık arıyorsun.

Mektupla

Daimi Üye

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Videoda, iğneye kullanılan kurdele gibi turuncu renkli malzeme ne olabilir acaba ?
Kuyruk malzeme sert plastik. Bircok seyden yapilabilir. Su an aklima gelen misal kapakli evrak dosyasinin arka tarafindaki renkli kisimdan bile makasla kesilir. O degilde toka satan dukkanlara bi girilse neler neler cikar var ya.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska

Video nasil avlanilacagini net gosteriyor aksiyonsuz yavasca sarim sadece. Ama avcinin bir gozu dipte fish finderde surekli

Mektupla

Daimi Üye
Kuyruk malzeme sert plastik. Bircok seyden yapilabilir. Su an aklima gelen misal kapakli evrak dosyasinin arka tarafindaki renkli kisimdan bile makasla kesilir. O degilde toka satan dukkanlara bi girilse neler neler cikar var ya.
Teşekkür ediyorum...