Valla iki kafası var biliyosunuz. Ben birine kendo 0,074 sardım. diğerinde iki ayda bir değiştirdiğim mono powerline 0,16 var sanırım. İp ile ilgili herhangi bir problem özellikle exage'de yaşamadım. Özellikle lrf kamışımın üst limitinin 10 gr olmasının avantajını kullanıp 10 gr'lık rapalalar atıyorum. Her biri 40-80 tl arası. Haliyle mono misinanın ipten daha kolay koptuğunu biliyoruz. Bunun için de ben ipi lrf'nin spin tarafını kullanırken yararlanıyorum. Bu kullandığım süreçte de hiç sıkıntı yaşamadım.Alper bey makinemizin ip misina performansı nasıl?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun 🙂

Valla iki kafası var biliyosunuz. Ben birine kendo 0,074 sardım. diğerinde iki ayda bir değiştirdiğim mono powerline 0,16 var sanırım. İp ile ilgili herhangi bir problem özellikle exage'de yaşamadım. Özellikle lrf kamışımın üst limitinin 10 gr olmasının avantajını kullanıp 10 gr'lık rapalalar atıyorum. Her biri 40-80 tl arası. Haliyle mono misinanın ipten daha kolay koptuğunu biliyoruz. Bunun için de ben ipi lrf'nin spin tarafını kullanırken yararlanıyorum. Bu kullandığım süreçte de hiç sıkıntı yaşamadım.
Bana trio 30s deme hocam 😀 hayatımda bir tek makine dağıttım. Yarım kilo sazanı çekerken bilyaları dağıldı. Daha da okuma makine almadım. Almam da heralde. (Bu sıkıntı da garanti kapsamında olmamasına rağmen değiştirildi o ayrı konu). Exage için bir çok kişi alma pişman olursun dedi. Özellikle aldım ki pişman olursam kendi yazdığım yerde belirteyim bak böyle oluyormuş diye dedim. Ben o kadar ava gidiyorum hiçbir sıkıntı yok henüz. Hatta elim o kadar alıştı ki evde Shimano rarenium 2500fb var. Ona elim gitmiyor. 1000liğin keyfi midir exage'nin estetiği midir bilmiyorum ama sevdim. Güzel bir ürünBende okuma trio30 s var spin takımda.. bu makinede ip misina için gam sıkıntısı var dediler ama ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ama şimdilik... exagede de böyle bir durum var mı acaba diye sordum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana trio 30s deme hocam 😀 hayatımda bir tek makine dağıttım. Yarım kilo sazanı çekerken bilyaları dağıldı. Daha da okuma makine almadım. Almam da heralde. (Bu sıkıntı da garanti kapsamında olmamasına rağmen değiştirildi o ayrı konu). Exage için bir çok kişi alma pişman olursun dedi. Özellikle aldım ki pişman olursam kendi yazdığım yerde belirteyim bak böyle oluyormuş diye dedim. Ben o kadar ava gidiyorum hiçbir sıkıntı yok henüz. Hatta elim o kadar alıştı ki evde Shimano rarenium 2500fb var. Ona elim gitmiyor. 1000liğin keyfi midir exage'nin estetiği midir bilmiyorum ama sevdim. Güzel bir ürün
Öncelikle takiminiz hayırlı olsun, bende gecen gun shimano sedona 1000 fe aldım kamış shimano catana 1-11 ul ama bana cok esnek geliyor, sanki doğru aksiyon veremiyorum gibi geliyor. Favorite kamışı öneriyor musunuz? Birde 0,5-5 mi? Yoksa 1-7 mi?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi