Tatlı Suda Kamaralı Tekne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuErorZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer standart pervanesi 13luk ise sırtı icin uygun olacaktır bu kayıkda. Rolanti hızı çok değil.
Kullan ona göre adım at bence.
Yinede hızlı gelirse hız düşürücü flap lar var, onlardan takarsın, istediğin gibi ayarlarsın

Eğer standart pervanesi 13luk ise sırtı icin uygun olacaktır bu kayıkda. Rolanti hızı çok değil.
Kullan ona göre adım at bence.
Yinede hızlı gelirse hız düşürücü flap lar var, onlardan takarsın, istediğin gibi ayarlarsın
Ayhan Bey, rölantide motor ömrü kısalmaz mı?

İpli motorlarda boşluğu almadan ipi çekmek sakatlıklara neden olabilir. İlk zamanlar alışma döneminde sıklıkla yapılan bir hata. sonra alışınca kolay oluyor. Şimdiye kadar, sıfır alarak manuel şarjlı Suzuki 6 Hp, Yamaha 20 HP ve Honda 20 Hp kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Hepsi de tek çekişte çalışırdı. ;İpi en az güç sarfederek çekilen motor Suzuki. Sizin ki biraz şansızlık olmuş. Motor almadan once bölgenizde ki servisleri iyi araştırmak gerekir.

İpli motorlarda boşluğu almadan ipi çekmek sakatlıklara neden olabilir. İlk zamanlar alışma döneminde sıklıkla yapılan bir hata. sonra alışınca kolay oluyor. Şimdiye kadar, sıfır alarak manuel şarjlı Suzuki 6 Hp, Yamaha 20 HP ve Honda 20 Hp kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Hepsi de tek çekişte çalışırdı. ;İpi en az güç sarfederek çekilen motor Suzuki. Sizin ki biraz şansızlık olmuş. Motor almadan once bölgenizde ki servisleri iyi araştırmak gerekir.
İhsan Bey, arkadaşımın Yamaha'sında(9.9) boşluk almak gerekmiyordu. Direkt olarak çekebiliyordunuz.

Ben umursamıyorum. Kullanmak icin aldım neye ihtiyacım varsa o şekilde kullanıyorum, bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Telefonu kılıfsız kullanan gillerdenim ben de Ayhan Bey 🙂 . Yani öyle hassasiyetlerim yoktur. 25 sene değil de 24 sene kullanayım malımı. Ne olacak? Kullanırken titiz ve cimri değilimdir. Dolayısıyla motoru kısa vadede ciddi olarak yormayacaksa benim için de sorun değil.

Back