TekAdam'dan Drift HD Action Camera...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Muammer Abinin isteğiyle...

'' Babayla cok güzel günlerim oldu cok iyi bir dostu tanımanızı isterdim balık yakalayamadı mı hanım izin versin diye balıkçılardan balık alırdık ona ki bir daha çıkabilsin diye iyi de icerdi maşallah hastalığında kabullenmıştı hanı biz zor söyleriz o sanki cok dogal bişeymiş gibi bir çırpıda soylerdi benim icim burkulurdu hic gitmesin isterdim her avımız bir hikayeydi bir keresinde uzun oltaya çıktık deniz süt liman arada 15 20 dakika gecmedi hava patladı oldu deniz 7 nat babaya baktım gülüyor hayatın tadını çıkarıyor ben pıstım resmen baba bişey olmaz oğul dedi başladım gelmeye aslında crazy fishing team adı ordan geldi aklıma orda düştü. Son konuşmamızda iyiyim evlat dedi bir kere daha olsun görmek güzel muhabetini dinlemek cok isterdim her vosvos gördügümde baba gözümün önüne geliyor cocugu gibi sevdigi cicek gibi bir vosvosu vardı hızlı da kullanırdı meradan meraya beraber giderdik 18 lik delikanlı gibi bazen kızardı bana ama kızması bile keyif verirdi balıkta hic pes etmezdi baba be. Bıraksam o bırakmazdı denemeye devam evlat derdi Kartal'da bağlı gemilerin tepesine cıkar orda avlanır dı baba derdim yapma düşersin bişey olur nolacak evlat derdi ben yaşayacagım kadar yaşadım olursa balıkta olsun hey gidi koca reis allahım seni cennetine alsın mekanın cennet olsun ordada balıklarınla mutlu ol baba hoşçakal. '' Yersel_907

Bu vesileyle kendisini tanımasam da ruhunun şad olmasını diliyorum.

Muammer'cim,

Foruma neden girmediğini çok iyi biliyorum ve aldığın karara da saygı duyuyorum. Ancak, bu konu vesilesi ile gündeme gelen "Ölümlü Dünya" söylemini de sana hatırlatmak isterim. Hayat çok hızlı akıp gidiyor ve bizler ona yetişebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu durum bazen hepimizi gerebiliyor ve istemeden birilerini kırabiliyor ya da üzebiliyoruz. Sana yapılmış bir yanlış olduğu doğru ama şu üç günlük dünyada bunları dert etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Zira, bu sebepten dolayı foruma girmiyorsun ama burada tanıdığın o kadar çok insan var ki, onlardan ayrı kalıyorsun. Ayrı kaldığın her gün senin için de bizim için de bir kayıp olmaktan öteye gitmiyor 😉

Rahmetli Alaeddin ağabey için anılarını paylaşmışsın, kalemine sağlık 🙂

Onunla geçirdiğim zamanları ve anıları anlatmak istesem kelimeler kifayetsiz kalacaktır. Senin de dediğin gibi koca reise güle güle dedik ve dilerim mekanı cennet olur...

Engin'cim,

Senin de dualarının kabul olmasını dilerim...

Muammer'cim,

Foruma neden girmediğini çok iyi biliyorum ve aldığın karara da saygı duyuyorum. Ancak, bu konu vesilesi ile gündeme gelen "Ölümlü Dünya" söylemini de sana hatırlatmak isterim. Hayat çok hızlı akıp gidiyor ve bizler ona yetişebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu durum bazen hepimizi gerebiliyor ve istemeden birilerini kırabiliyor ya da üzebiliyoruz. Sana yapılmış bir yanlış olduğu doğru ama şu üç günlük dünyada bunları dert etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Zira, bu sebepten dolayı foruma girmiyorsun ama burada tanıdığın o kadar çok insan var ki, onlardan ayrı kalıyorsun. Ayrı kaldığın her gün senin için de bizim için de bir kayıp olmaktan öteye gitmiyor 😉

Rahmetli Alaeddin ağabey için anılarını paylaşmışsın, kalemine sağlık 🙂

Onunla geçirdiğim zamanları ve anıları anlatmak istesem kelimeler kifayetsiz kalacaktır. Senin de dediğin gibi koca reise güle güle dedik ve dilerim mekanı cennet olur...

Engin'cim,

Senin de dualarının kabul olmasını dilerim...

Anlayışın için sağol Süleyman Abi. Hiç beklemediğim bir tavırla karşılaşınca böyle bir karar aldım. Ama dediğin gibi bu, diğer arkadaşlardan ayrı kalmama neden oldu her ne kadar bazılarıyla diğer ortamlarda görüşmeyi sürdürsem de. Neyse bunları konuşmak bu başlığın altına pek yakışmıyor zira üzüntümüz büyük ve ayrıca senin ilan konun. Abimize tekrardan rahmetler diliyorum. Değeri her zaman bizimle kalacak.

Anlayışın için sağol Süleyman Abi. Hiç beklemediğim bir tavırla karşılaşınca böyle bir karar aldım. Ama dediğin gibi bu, diğer arkadaşlardan ayrı kalmama neden oldu her ne kadar bazılarıyla diğer ortamlarda görüşmeyi sürdürsem de. Neyse bunları konuşmak bu başlığın altına pek yakışmıyor zira üzüntümüz büyük ve ayrıca senin ilan konun. Abimize tekrardan rahmetler diliyorum. Değeri her zaman bizimle kalacak.

Muammer'cim,

Konu satış konusu ama başka konuların da konuşulması benim için hiç önemli değil. Bunu düşünecek olsaydım rahmetli Alaeddin ağabey hakkında yazmazdım. Ürün illaki satılır ama ben amacıma ulaştığımı düşünüyorum, gerisi sadece teferruattan öteye gidemez 😉

Bu arada gurubu ve seni çok özledim, yakın zamanda görüşmeyi çok isterim 🙂

Sağlıcakla kal, kendine iyi bak...

Selam Muammer eğer konu kamış konusu ise, ben elimden geleni yaptım ve mağdurda ettirmedim seni. Benim her hangi bir sinirim, öfkem, yada kırgınlığım yok, bunu bilmeni isterim.

Selam Muammer eğer konu kamış konusu ise, ben elimden geleni yaptım ve mağdurda ettirmedim seni. Benim her hangi bir sinirim, öfkem, yada kırgınlığım yok, bunu bilmeni isterim.

Hamdi slm.

Senin elinden geleni yaptığını beni mağdur etmeyeceğini biliyordum ama konu şu sen bunu anlamak istemiyorsun benim bir sıkıntım vardı ve bunu dile getirmek istedim. Cözümünü de senin ve firmanın ismini vermeden sitede yayınlamaya kendimi ifade etmeye biz kulanıcıların haklarını hobidaşlara anlamaya calistim ama konuyu koyar koymaz nedense silindi benim kırgınlıgım buna yoksa malzeme bozulur kırılır para gider gelir benim canımı sıkan bana inanılmaması gelen malın ayıplı oldugu ortaya çıkınca sorun cözüldü. Her neyse dostluklar bakidir. Görüşmek üzere.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back