Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TekAdam'dan Drift HD Action Camera...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Allah gani gani rahmet eylesin :( Haberim olsa iki elim kanda olsa gelirdim, son görevimizi yapamadık daha da üzgünüm şimdi... Videoları sonuna kadar izledim nasıl da mutlu abicim benim..
Selo'can,

Senihcan'a yazdığım mesajı okumuşsundur. Çok geç haberim oldu, ben de gidemedim :(

Tanıdığım iyi insanlardan birisiydi, kaybettiğimiz için çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Allah gani gani rahmet eylesin :( Hastalığına rağmen taş gibi duruyordu yener diye düşünüyordum :( Ailesine Allah sabır versin nur içinde yatsın :( Videoya bakamıyorum abi hele o elinde Lagosla gördüğüm mutlu hali cidden içim parçalandı :(
Telefonlarda belli etmiyordu ama hastalığı son zamanlarda iyice artmıştı, yenemedi...

Söylediğim gibi takdiri ilahi Senihcan, elden bir şey gelmiyor :(

yekadam

Aktif Üye
Adı
Mert
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın sevenlerine yakınlarına allah sabırlar versin :(

karatepe

Aktif Üye
Adı
Muammer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Allah'ım Cennetine alsın onu inşallah.....

Musti.barut

Daimi Üye
Süleyman abi

bilirsinki çok değer verip saygı duyduğum bir insansın bu aralar senin için hüzünlü geçmekte bu yüzden ileriki zamanlar da sevdiklerinle mutlu bir hayat yaşamanı dilerim..
merhuma Allahtan rahmet sevdiklerine sabır dilerim

Mulgogi

Aktif Üye
Adı
Engin ÖZKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Muammer Abinin isteğiyle...

'' Babayla cok güzel günlerim oldu cok iyi bir dostu tanımanızı isterdim balık yakalayamadı mı hanım izin versin diye balıkçılardan balık alırdık ona ki bir daha çıkabilsin diye iyi de icerdi maşallah hastalığında kabullenmıştı hanı biz zor söyleriz o sanki cok dogal bişeymiş gibi bir çırpıda soylerdi benim icim burkulurdu hic gitmesin isterdim her avımız bir hikayeydi bir keresinde uzun oltaya çıktık deniz süt liman arada 15 20 dakika gecmedi hava patladı oldu deniz 7 nat babaya baktım gülüyor hayatın tadını çıkarıyor ben pıstım resmen baba bişey olmaz oğul dedi başladım gelmeye aslında crazy fishing team adı ordan geldi aklıma orda düştü. Son konuşmamızda iyiyim evlat dedi bir kere daha olsun görmek güzel muhabetini dinlemek cok isterdim her vosvos gördügümde baba gözümün önüne geliyor cocugu gibi sevdigi cicek gibi bir vosvosu vardı hızlı da kullanırdı meradan meraya beraber giderdik 18 lik delikanlı gibi bazen kızardı bana ama kızması bile keyif verirdi balıkta hic pes etmezdi baba be. Bıraksam o bırakmazdı denemeye devam evlat derdi Kartal'da bağlı gemilerin tepesine cıkar orda avlanır dı baba derdim yapma düşersin bişey olur nolacak evlat derdi ben yaşayacagım kadar yaşadım olursa balıkta olsun hey gidi koca reis allahım seni cennetine alsın mekanın cennet olsun ordada balıklarınla mutlu ol baba hoşçakal. '' Yersel_907

Bu vesileyle kendisini tanımasam da ruhunun şad olmasını diliyorum.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman abi

bilirsinki çok değer verip saygı duyduğum bir insansın bu aralar senin için hüzünlü geçmekte bu yüzden ileriki zamanlar da sevdiklerinle mutlu bir hayat yaşamanı dilerim..
merhuma Allahtan rahmet sevdiklerine sabır dilerim
Sağolasın Mustafa'cım,

Hakkımdaki güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Para ile alınan herşeyi yerine koyabiliriz ama itibarımızı kaybedersek onu para ile asla yerine koyamayız. Bu bağlamda elimden çıkardığım herşey için hiç üzülmüyorum. Aksine, yeni sahiplerine hizmet edecek olmaları beni daha çok mutlu ediyor ;)

Ve, çok çok amin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...