Tekirdağ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huylu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pazar günü sabah suyuna marmara ereğlisinde 3 saat kadar deneme yaptım. Su sıcak ve yatıktı. 3 tane hani geldi başka da tık yok.

Herkese selamlar,

Bu cuma akşamı çıkıp pazar günü dönmeli olarak 3 arkadaş Pendik'ten çıkıp Sultanköy' gitmek istiyoruz. Hedefimiz ilk önce levrek sonrasında da mevcut mudur bilemiyorum ama çinekop familyası. Avlanma disiplini sıramız spin-surf-lrf diye düşünüyoruz. Bu kıyı hakkında bilgisi olanlardan bu yola değer mi? Şansımız yaver giderse güzel balıklarla karşılaşır mıyız? 🙂 Avlanma disiplini ve yem seçimi olarak da bilgilerinize ihtiyacım var.

Saygılar,

Merkezde sahilde lüfere yemli atana da normal dip oltası atana da bu hafta izmarit gelip duruyor geç saatlere kadar hem de. Arada turluyorum her kovada izmarit var.

Merkezde sahilde lüfere yemli atana da normal dip oltası atana da bu hafta izmarit gelip duruyor geç saatlere kadar hem de. Arada turluyorum her kovada izmarit var.

Öyleyse hem masrafa hem de zamana yazık olabilir gibi düşündürdü bu durum beni 🙂 Bilgi için çok teşekkür ederim.

Öyleyse hem masrafa hem de zamana yazık olabilir gibi düşündürdü bu durum beni 🙂 Bilgi için çok teşekkür ederim.
Sizin Sultanköy mesajınıza cevap olarak yazmamıştım öyle algılanmış olabilir düzeltelim hemen 😀
Benim bahsettiğim yer Tekirdağ sahil. Sultanköy bambaşka bir mera açıkçası. Daha çeşitli avlar yapılabildiğini biliyorum. Son zamanlarda giden arkadaşlar varsa daha yardımcı olacaklardır.

Back