SerhanOzdemir
Yeni Üye
Yenilenen iskelede almıştı. Çok balık yapacak yer değil zaten akşam üstü oturayım sohbet muhabbet ediyim diye gidiyor işte 😀Sahilde tam olarak nerede aldı acaba aylardır bende tık yok 🙂
Yenilenen iskelede almıştı. Çok balık yapacak yer değil zaten akşam üstü oturayım sohbet muhabbet ediyim diye gidiyor işte 😀Sahilde tam olarak nerede aldı acaba aylardır bende tık yok 🙂
aynen doğru diyosun ne zaman gitsem kovalar boş 🙂Yenilenen iskelede almıştı. Çok balık yapacak yer değil zaten akşam üstü oturayım sohbet muhabbet ediyim diye gidiyor işte 😀
Aleykümselam, hoşgeldin...Gümüşyaka'dan takipteyim. Bugün deniz dalgalı spin ile levrek hedefliyorum.. ( Aranıza yeni katıldım Selamın aleyküm )
Merkezde sahilde lüfere yemli atana da normal dip oltası atana da bu hafta izmarit gelip duruyor geç saatlere kadar hem de. Arada turluyorum her kovada izmarit var.
Şu an meralarda levrek var. Ama oltaya gelmesi sizin kısmetinize.Öyleyse hem masrafa hem de zamana yazık olabilir gibi düşündürdü bu durum beni 🙂 Bilgi için çok teşekkür ederim.
Sizin Sultanköy mesajınıza cevap olarak yazmamıştım öyle algılanmış olabilir düzeltelim hemen 😀Öyleyse hem masrafa hem de zamana yazık olabilir gibi düşündürdü bu durum beni 🙂 Bilgi için çok teşekkür ederim.