Tekirdağ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huylu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tekirdağ civarında bu dönemde eşkina denk gelmeye başladı. Geçmiş yıllarda bu derece eşkina çıkmazdı. Demekki dönem dönem bazı balıklar daha baskın şekilde artış gösteriyor.
Ben de yeni açılan iskelede ne tutuyorlar diye bakarken denk geldi. Eşkina tuttular bu ne falan diye tartışıyorlardı ve boy da ufaktı. Maalesef o boyları alanlar da vardı. Tabi gayet iyi boylar da gördüm.
O ışık ve seste olması da şaşırttı tabi.

Geçenlerde Tekirdağ-Çorlu kavşağındaki shell benzinlik civarında yazlığımıza gittim. Yanıma oyun olsun diye lrf setimi de almıştım gece 22:00-23:00 arasında 1 saat kadar at-çek yaptım. Kokulu isome ve 5 gr mikro jigler ile çalıştım kandıramadım ama bir ara dolunay da olduğundan 8*10 metre sağımda bir veya birden fazla balık artık ne olduğunu bilemiyorum sürüyü kovalıyordu 1-2 dakika sürdü kovalamaca su üstünde altında vs. Çok heyecanlandım tutmuş kadar oldum 🙂) Artık ne balığıydı bilemiyorum.

Merhaba,iş için 2-3 ay kadar Çatalcaya geldim.Silivride kalacağım söylenmişti fakat buraya geldiğimde haberim oldu.Tabiki balığa da giderim diyerek takımları da getirmiştim.Bölgenin yabancısı olduğumdan çevrede gidebileceğim yerler nerelerdir bilmiyorum.Haftasonları tatilim, program olursa da katılmaya çalışırım.Hem tanışmış olur hem de balık tutarız.

Geçenlerde Tekirdağ-Çorlu kavşağındaki shell benzinlik civarında yazlığımıza gittim. Yanıma oyun olsun diye lrf setimi de almıştım gece 22:00-23:00 arasında 1 saat kadar at-çek yaptım. Kokulu isome ve 5 gr mikro jigler ile çalıştım kandıramadım ama bir ara dolunay da olduğundan 8*10 metre sağımda bir veya birden fazla balık artık ne olduğunu bilemiyorum sürüyü kovalıyordu 1-2 dakika sürdü kovalamaca su üstünde altında vs. Çok heyecanlandım tutmuş kadar oldum 🙂) Artık ne balığıydı bilemiyorum.
Camgöz olabilirmi bazı köpek balığı yavruları kıyıya gelebiliyor.

Merhaba,iş için 2-3 ay kadar Çatalcaya geldim.Silivride kalacağım söylenmişti fakat buraya geldiğimde haberim oldu.Tabiki balığa da giderim diyerek takımları da getirmiştim.Bölgenin yabancısı olduğumdan çevrede gidebileceğim yerler nerelerdir bilmiyorum.Haftasonları tatilim, program olursa da katılmaya çalışırım.Hem tanışmış olur hem de balık tutarız.
Silivri marina mendirek ici ve dışını deneyebilirsiniz

Hoş gelmişin Hakkı 🙂

Bugün Tekirdağ sahilde yanımda biri çok iri bir mırmır tuttu uzun zamandır böyle büyük bir mırmır görmemiştim buralarda genelde belli ortalama boylarda çıkıyordu. Tutan ben olmamama rağmen keyiflendirdi.
Ondan 5 dk önce de ne olduğunu göremediğimiz bir balık komple bedeni kopardı.
Onun dışında herkeste ufak tefek izmarit, ispari, istavrit devam etti.

Bugün Tekirdağ sahilde yanımda biri çok iri bir mırmır tuttu uzun zamandır böyle büyük bir mırmır görmemiştim buralarda genelde belli ortalama boylarda çıkıyordu. Tutan ben olmamama rağmen keyiflendirdi.
Ondan 5 dk önce de ne olduğunu göremediğimiz bir balık komple bedeni kopardı.
Onun dışında herkeste ufak tefek izmarit, ispari, istavrit devam etti.
Sahilde tam olarak nerede aldı acaba aylardır bende tık yok 🙂

Back