Tekirdağ'dan Selamlar

Acemi balıkçı Çetin aramıza hoş geldin...

Hoşgeldin,
Değirmenköy barajına B.Çavuşlu üzerindeki yoldan, tarlaların arasından, derelerin içinden, ormanlardan git. Orman'da naylon çadır içinde 12 aya kalan İtalyan Yılmaz'ı bul, ona benden selam söyle. Giderken çay, nescafe, ekmek ve en adisinden şarap götür. Buğday tarlasından sonra çobanlara onun yerini sor. Sana balık yerlerini göstersin, 10kg lık sazan 35kglık aynalı yakala.

Öncelikle sizlere biraz kendimden bahsetmek istiyorum her ne kadar bölüm yanlış olsa da ilk konumla birlikte olsun istedim, ben 10. sınıf öğrencisiyim, Edirne / Enez 'de bir yazlığımız var ve 16 yıldır aralıksız olarak her yaz tatilinde 3 ay boyunca burada kalıyoruz. Bundan yaklaşık 7 yıl önce babamla birlikte heves edip tek oltayla başladık bu işe, zaman ilerledikçe her sezon kendimizi biraz daha geliştirdik, 3 yıl sonra bende farklı bir avlanma şekli olan zıpkıncılığa karşı aşırı bir tutku ortaya çıktı. Sonrasında ilk olarak yalnızca bir palet, bir dalış gözlüğü ve amatör dahi denilemeyecek derecede bir zıpkınla dalmaya başladım. Şu an balıkçılıktaki 7. zıpkıncılıktaki 4. yılım ve babamın maddi desteğiyle tam bir dalış takımı topladım. Her ne kadar siz abilerim ve kardeşlerimin arasında yeni ve acemi olsamda yardımlarınız ve tecrübelerinizle kendimi daha da geliştireceğime eminim, hepinizi can-ı gönülden selamlar, hep birlikte uzun seneler geçirebilmemizi temenni ederim.

Çok teşekkür ederim sayın abilerim, sizinle burada tek çatı altında olmak büyük bir şeref ve mutluluk 🙂

Onurcan merhaba,

Etkili bir giriş yapmışsın. Senin gibi pırıl pırıl gençlere en az hava ve su kadar ihtiyacımız var. Güzel tanıtımın ve güzel Türkçe kullanımından dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Rastgelsin, babana selamlar.

onurcan hoşgeldin hayırlı paylaşımlar dilerim kardeşim

sana dip not: sakın gece ve balığın havyar zamanı zıpkınla avlanma geleceği düşün canın çok balık çekerse git balıkçıya al 2-3 kilo

Back