Tekirdağ'dan Selamlar

Zaten spin işi tek kamışla olmuyor. Sezonunda lüferde bunu, levrek için de ileride 7-28 civarı bir tane edinirseniz, hele bir de makinede yedek kafa da varsa güzel bir set olur.

valla silikon, şamandıra falan daha hiç kullanmadım. dediğim gibi sadece kıyıdan çapari. sahte ve kaşık denedik geçen sene bu zamanlar onları da denize bıraktık zaten. 🙂
Tekirdağ merkezde lüfer vs. balık durumları nedir neler yapılır çok da bilmiyorum. öyle denk geldikçe tecrübeli abilere sora sora öğreniyoruz.
(link)

Öncelikle herkese rastgelsin tatlı sudan sonra denize merak sardım ve bu beni daha çok cezbetti fakat deniz avı daha teferruat lı bir alan spin, lrf, surf, at-çek derken sahtesi canlı yemlisi mera bulması falan birçok karmaşık konu var ama ilgi çekici bir alan. Sizden öğrenecek çok şey var.uzun araştırmalar sonucu bende okuma dead ringer 258cm 12-45gr ayarlı spin kamış aldım spin ile av çok ilgimi çekti bu disiplini öğrenip bu yönde gelişmek istiyorum size bu konuda bir sorum olca spin kamışla makine okuma dead ringer 25 mi dead ringer 40 mı alsam spin avı için daha uyumlu olur bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum birde kendo haryu ve kendo seabass nasıldır tavsiye ederseniz hangi renkler iş yapar herkeze iyi avlar

Back