tekne alıcam yardım edebilir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz önce Dağ yatçılıkla görüştüm bana fiyat verecekler açıkçası internet ten teknelerle ilgili forum varmı belki oralarda kullananlar olabilir.

Tekne agırlı iç yüksekliği dış yüksekliği vs teknik verilerini ögrenin agırlık önemli tekne kac kg.

marin bot 480x180x80 ağırlık 320 kg
dağ yatçılık 495x173x80 ağırlık 200 kg
mursan marin 455x170x80 ağırlık 175 kg
kaya boat 460x185x ağırlık 175 kg
burak marin bilgi bulamadım
özkaya boats 460x165x
yerliyurtmarin 450x167x92 ağırlık 250 kg
rota boat 433x175x ağırlık 200 kg
isatek marin 450x175x80 ağırlık 200 kg
safter marin 450x165x80 ağırlık 220 kg
böyle uzayıp gidiyor gelde karar ver🙂

teşekkür ederim yardımınız için aldığım fiyat gerçekten çok düşük, benim tek korkum motorun çin malı olması, zaten çok açılmayı düşünmüyorum sakin havalarda sorun olmaz kanısındayım.

parsunlar çin malı aynı fiyatlarda tohatsuyu tavsiye ederim %100 japon bende 6 lığı 4 zamanlısı var çok memnunum

Ben tekrar tekne alacak olsam Yerliyurt marinden alırım.Şu an kullandığım 5000 barboros yerli yurt marin cok araştırmıştım alırken cünkü 3.tekne olacaktı.ilk aldıklarımın bir sürü dezavantajlarını gördüm.kimi ilk motor 15 bg gaza basınca tekne süratlenirken yan yatıp öyle gidiyordu.fiber yapısıda cok inceydi.Barboros 5000 alınca tekneler arasındaki farkı cok iyi anladım reklam gibi oluyor ama cidden harika ve cok saglam tekne şu an üstünde 75 bg(2 zamanlı tek hatam) mercury var bu kadar düzgün ve süratli giden tekne kullanmadım gps 60 km gördüm daha fazla devam etmedim basmaya ama hiç bozulma olmuyor giderken teknede bence en önemli etken teknenin yapısı ve saglamlığı.ama fiat farkı var emsalleri arasında.O yüzden tekne seciminiz üretim kalitesi olan ve gerekli agırlıkta tekne secmeniz.

Mali acıdan acısını yaşayarak erdinmiş olduğum tecrübelerle sabitlenmiştir.
1 tekne 3.80 5 bg yarı fiatına verdim sıfırdı
2 tekne 4.75 15bg 4 zam.mercury toplam 10 saat calışmadı yarı fiatına verdim
3 tekne 5 mt barboros 75 bg mercury 2 zamanlı cok cok memmunum tek sıkıntı yakıt sarfiatı.
Bunları yazarken tekne alacak arkadaşların acele etmeden bir cok konuyu gözden gecirerek karar verip alması dogru secim yapması.

parsunlar çin malı aynı fiyatlarda tohatsuyu tavsiye ederim %100 japon bende 6 lığı 4 zamanlısı var çok memnunum

evet haklısınız ama parsun 9.9 luğu 2700 tl iken tohatsunun 3300 tl bu yüzden parsun da sıkıntı yaşanmıyorsa 600 lira fazla vermeye gerek yok diye düşündüm. tabiki kalitesi japon malından düşük olacaktır.

Back