Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım tüm balık sevdam dostlarına merhaba, sizlerle paylaşmak istediğim konu geçenlerde tekne fiyatlarına bakarken tekne yaptırdığım ve antalya- manavgatta tanınmış ve tekne dökümüyle gerçekten ustalık ve işçilik yönünden 10 numara olan BURAK MARİN Hakkında bir balık sevdam üyesinin burak marin hakkında olumsuz yazısını okudum gerçekten üzüldüm. bir üretici olan BURAK MARİN hakkındaki olumsuz yazısı noktasında sessiz kalmamak adına bu yazıyı yazıyorum. Ben burak marinden şu ana kadar 2 tekne yaptırdım ve gerçekten çok memnunum , denemek isteyen tüm balık sevdam dostlarını beklerim. fakat lütfen eleştiri yaparken firmaya leke atmaya çalışırken lütfen bu insanları tanımadan haklarında konuşmak hiç hoşuma gitmedi bu insanlar gerçekten işini layığıyla yapan karadenizli dürüst insanlardır. ve yaptıkları gerçekten teknelerin su kesimi, saglamlığı ve dengeli oluşu ve bir çok artıları olan tekne üretirler. yaptıkları teknelerin fiyatını sonuna kadar hakeden insanlardır. seslenişimi lütfen yanlış anlaşılmaması koşuluyla herkese saygılar sunarım.