Yıllar sonra Lüfer çıraklığına başlayıp Kalfalığa ulaştık Elhamdülillah.. Şahidim @Irfan İrfan Cimcik tir. Bu sene lüfer gemliğe kaçınca bizim merada Levrek tutmaya başladı lüferciler.. sonra bende denemeye başladım ama nafile. havaların müsaade ettiği 7 tam gün, sabah 7 de başlayan raglou, canlı zargana, canlı gelincik ile uzun olta sırtı avlarım da başka tekneler her geldiklerin de (3-5 tekne daha geliyor havalar soğudu diye) toplamda 2-3 parça kilo üzeri levrek alırken.. ben hiç alamadım.🙁
Yaşadığım yer Kapanca Korsan Limanı .. 5-6 yıl önce Bizim orada bir etkinlik yapılmış ve @Hamdi ve İrfan ile orada yüzyüze tanışmıştık.
Mücadeleye devam.. Mücadeleden vazgeçen pes eder.. Kimse Kapancalı Cengiz pes etti diyemez... O levreği tutacağım Allah nasip ederse.
Elalem yılbaşı eğlencelerinde ben forumda youtube de Levrek sırtısı nedir? nasıl yapılır ? vs peşinde..
You tubede videoları seyrettim @Bahadır Sarıca... sağol varol..
Mutlu yıllarınız olsun; İğneniz keskin, şansınız bol olsun..
Yaşadığım yer Kapanca Korsan Limanı .. 5-6 yıl önce Bizim orada bir etkinlik yapılmış ve @Hamdi ve İrfan ile orada yüzyüze tanışmıştık.
Mücadeleye devam.. Mücadeleden vazgeçen pes eder.. Kimse Kapancalı Cengiz pes etti diyemez... O levreği tutacağım Allah nasip ederse.
Elalem yılbaşı eğlencelerinde ben forumda youtube de Levrek sırtısı nedir? nasıl yapılır ? vs peşinde..
You tubede videoları seyrettim @Bahadır Sarıca... sağol varol..
Mutlu yıllarınız olsun; İğneniz keskin, şansınız bol olsun..
Son düzenleme: