Tekne Ile Levrek Sırtısı Nasıl Olmalıdır?

evet depremi epey hissettik salladı baya yalnız balığa etkisi varmı bilmiyorum. mayıstan eylül ayına kadar güzel av veren meradır ama kışın pek balık yaptığını görmedim. kışın spinle levrek alan çok oluyor ama bende spin avcılığı yok sadece surf casting disiplini ile avlanıyorum. genellikle çupra mırmır ve mercan var ama bu aylarda yok malesef. takımların hepsını temızleyıp depoya kaldırıp mayısa kadar bırdaha cıkmayı düşünmüyorum artık 🙁
mayısa kadar dayanabilecek misiniz ? bence kışın av veren başka meralar vardır bir araştırın derim

mayısa kadar dayanabilecek misiniz ? bence kışın av veren başka meralar vardır bir araştırın derim

aslında kışın da güzel av veren meralar var biliyorum hatta kendi memleketim çanakkale assos 🙂) ama şu sıralar gidemiyorum malesef. gitme fırsatı bulursam kesin denerim ve iyi balık alırım diye düşünüyorum ama kısmet artık

okudugum ve anladigim kadariyla yarin aliaga da sabah suyu balik avi icin en verimli zaman gorunuyor. konudaki medcezirin dususun son 2 3 saat oncesi gun dogumu veya batimina denk gelmesinde iyi av verecegini anladim yanlis anlamadiysam. yarinki degerler bunu tam tutiyor. zaten balik programlarida cok iyo degerler veriyor yarin icin. sabah suyunda gorusmek uzere bakalim ne kadar verimli olucak insallah aliriz biseyler
a4014c56b793c821aa93f6290af19d44.jpg
2d1efb138255617b81828f4e399ac318.jpg
fe1a9dd0d4b645b5f71e160a2c3f8108.jpg
30d480ba36ff7d6ecd7b8f1e5df661a1.jpg

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi uygulama bu "best fishing times"?

adam öğrendi bütün taktikleri aldı güzel bi levrek yanındada 3.000.000 yavruyu öldürdü biz hala program filan anlatıyoruz bence artık çok büyük tepki göstermeliyiz bilinçsiz avcılar allah bilir 16 ocaktan bugüne kadar kaç tane daha hayvarlı katliam yaptı.
Ben ilk Levreğimi tutmak için 1,5 ay mücadele verdim.. O balığı bırakmazdım bırakmadım ..
Ama bir daha balığa çıkmadım. sezonu kapattım.. Ama Hala levrek tutanlar var..Ben Mayıs a kadar çıkmayacağım denize.

Back