Tekneden Çipura'ya doyduk, 17 tane Çipura ve 6 tane de İstavrit yakaladık.

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Tepki
506
Ödül
103
Dostlarım merhaba, hafta sonu burada olamayacağımdan şimdiden paylaşmak istedim. Videom bu akşam saat 19.00 yayında olacak. Çok keyifli bir av günü oldu. Hafta sonu kahvenizi alır keyifle izlersiniz umarım. Abone olmayan dostlarım var ise bekliyorum, selamlar.

Herkese rastgele..

Tebrikler Rıfat
Çok güzel bir av olmuş, balığa doyulmuş.
Her zaman rast gelsin.

Ustaaaa. Bi nefes al 😂😂.
Bizde bi soluklanalım😀.
Nerelere kaçtın yine. Neyse biz kahveleri hazırlayalım.
(Hafta sonu yokum diyon. Yeni meramı buldun)
Abi 🙂 Allah razı olsun, güldürdün beni. Her hafta boşum yok aksilik bir durum olmadıkça. Ve artık her cuma 19.00 bir video yayınlayacağım youtubeda. Bu hafta da Küçükbahçe yokladım, malum eğriliman çipuraları başladı, geçit var. kıyılara girenlerinden surf ile almak umudu ile gittik. Öküz kadar gırgır tekneleri geldi önümüzü kapattılar. Yaktılar projektörleri 100 metre karşımızda, sabaha kadar sinir harbi. 1 kaba lidaki ile avı erkenden sonlandırıp eve döndük. Ama videosunu yaparım yine. Zaten bütün youtuberler pişti olduk aynı merada, hepimiz aynı yere gitmişiz 🙂 İsmail Altan ve bizim çocuklar da vardı. Oltamatakıl Serkan, ve Onlar balıkta Utku kardeşlerim ile buluştuk. Kahve ikram ettiler. Güzel bir av gezisi oldu.

Abi 🙂 Allah razı olsun, güldürdün beni. Her hafta boşum yok aksilik bir durum olmadıkça. Ve artık her cuma 19.00 bir video yayınlayacağım youtubeda. Bu hafta da Küçükbahçe yokladım, malum eğriliman çipuraları başladı, geçit var. kıyılara girenlerinden surf ile almak umudu ile gittik. Öküz kadar gırgır tekneleri geldi önümüzü kapattılar. Yaktılar projektörleri 100 metre karşımızda, sabaha kadar sinir harbi. 1 kaba lidaki ile avı erkenden sonlandırıp eve döndük. Ama videosunu yaparım yine. Zaten bütün youtuberler pişti olduk aynı merada, hepimiz aynı yere gitmişiz 🙂 İsmail Altan ve bizim çocuklar da vardı. Oltamatakıl Serkan, ve Onlar balıkta Utku kardeşlerim ile buluştuk. Kahve ikram ettiler. Güzel bir av gezisi oldu.

Buradada durum farklı değil usta. Bu gırgırlar boğazı talan ediyor. Hayır boğaz dışında salsalar ağlarını uçan kaçan olacak. Hem biz biraz çinekop sarıkanat lüfer tutucaz. Hem balık normal geçişini yapabilecek. Bu sezon kıyıdan bir lüfer bir sarıkanat nasip oldu. Tuttuğumuz hep yaprak. Onuda Allah biliyor salıyorum. AMA!! Bu balık yokluğunda onu bile kovaya atanlar var. Spinciler iyi çalışıyor. Çoğu kısmetini tek tükte olsa alıyor akıntıda. Biz uzak atanlar ıhhh. 😩

Youtuber buluşmasıda iyi olmuş aslında. En azından bol muhabbet. Arada sırada etkileşim iyidir. Gerçi biraz kalabalık oluncada millet balığı bırakıyor çay kahve bide yemek servisleri 😂.
Son bir iki video izledim balık olmayınca “yemekteyiz” moduna geçiyor millet 😂😂. Tabii yanısıra bol muhabbet.
Neyse; ELİNE EMEĞİNİ SAĞLIK 👍👍Beklemedeyiz..

Sağ ol Murat abim, ne zaman dönüyorsun? Çipuralar geçmeden gel de sana da nasip olsun bu güzelliklerden.

Çok şükür döndüm
Benim disiplin farklı olunca çupra avı bana uzak kalıyor . Karşıyaka da görüşelim çupra bahane kahve şahane

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back