Tekneden Çupra Mercan Avı Için Hassas Kamış Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tiras_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiras_o

Yeni Üye
Tepki
15
Ödül
5
merhaba.tekneden çupra ve mercan avı için hassas , fiyat performans bir kamış tavsiyesi istiyorum . şimdiden teşekkürler.

Akif abi affına sığınarak ben de bir kamış önereyim.

Ryobi flash boat teleskopik 165 veya 180

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lineaeffe Squıdy XL 160Cm 150g Tekne Kamışı
Fiyatı 130 tl bulamazsanız yardımcı olurum. Özellikle çupra için çok hassas ve av kaçırmıyor.
Öncelikle merhaba,konuyu görünce bende bişeyler yazmak istedim.Önerdiğiniz kamış tekne de yemli av için ideal olup aynı zamanda tam fiyat performans kamışı yaklaşık 7,8 yıldır kullanıyorum 160 ve 180 modeli ikiside bende mevcut azores 65 ile kombin şeklinde. 180 modeli ile 5,5 kg MIĞRİ çektim 55 metreden aynı derinlikte 3kg ağır ahtapot çektim SLOW JİG kamışı ayarında kuvvetlidir.Gözü arkada kalmadan kullana bilir alıcak olan kimse güzel forumlar dilerim... 🙂

Öncelikle merhaba,konuyu görünce bende bişeyler yazmak istedim.Önerdiğiniz kamış tekne de yemli av için ideal olup aynı zamanda tam fiyat performans kamışı yaklaşık 7,8 yıldır kullanıyorum 160 ve 180 modeli ikiside bende mevcut azores 65 ile kombin şeklinde. 180 modeli ile 5,5 kg MIĞRİ çektim 55 metreden aynı derinlikte 3kg ağır ahtapot çektim SLOW JİG kamışı ayarında kuvvetlidir.Gözü arkada kalmadan kullana bilir alıcak olan kimse güzel forumlar dilerim... 🙂
çok güzel anlatım yürüğinize sağlık

Oğuz bende tecrübelerimden dolayı bu kamışı tavsiye ettim. Eski Trabucco Achab lar da çok iyi ama bu daha hassas ve tasmalama zamanını kaçırtmıyor.
Ben 160 modelini tekne kullanımı için 180 lik den daha pratik buldum ve daha çok sevdim. Özellikle tekne üstünde tente varsa :islik::bsmagryr::kptmya:

Oğuz bende tecrübelerimden dolayı bu kamışı tavsiye ettim. Eski Trabucco Achab lar da çok iyi ama bu daha hassas ve tasmalama zamanını kaçırtmıyor.
Ben 160 modelini tekne kullanımı için 180 lik den daha pratik buldum ve daha çok sevdim. Özellikle tekne üstünde tente varsa :islik::bsmagryr::kptmya:

Abi öncelikle selamlar,sende tecrube etmişsin bu kamışın hissiyatı gerçekten çok farklı.çipuranın o nazlı yemi emme hareketlerini bile koltuğunun altında hissede biliyorsun hava müsade ederse tabiki.Tekne için uygun sağlam artı çok hassas ve güçlü bir kamış.Bu arada tente olayı sıkıntı abi gerçekten bazen acı yaralar açıyor 🙂 BB202251-DBDD-42F7-8498-6F7828412831.jpeg

cevaplar için çok teşekkürler . lineaffe 160cm 150 gr almakta karar verdim.bu kamışla kombin edilebilecek daha çok çupra mercan avı 60-70 metre için fiyat performans makine tavsiyesi de olur mu acaba ?

Son düzenleme:
Back