Tekneden mercan avı için makine tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RzaFcc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben örnek vermek için o linki kullanmıştım.
Daha ucuz (link)lanı araştırılır ama siz önce işinize yarar mı bunu önemseyin bence

Teşekkür ederim. 👍 Zaten yazmadan önce kısa bir gezindim internette. Devir oranı beklediğimden de tatminkar, kafada büyük duruyor. Tanıdık yerlerden de bir iki fiyat alıp detaylı inceledikten sonra yazarım..

(link)

şunu uzun zamandır denemek istiyordum aslında. Ryobi ecusime 8000 ile KastKing Stealth (toplam 400tl gibi) ama makine derin su yemli avda işe yararmı 👎

Aman deyim KastKing Stealth ile derin su avı falan sakın... Baitcast bambaşka bir stildir.

Derinsu için yurtdışı sitelerde belki amazonda Penn Pursuit II 6000 lik makineyi araştırın derim işinizi fazlasıyla görür. Okuma azores aynı şekilde.

Teşekkür ederim fakat aliexpress den 30 dolar altı alışveriş yapıyorum.

Arkadaşlarla Ryobi ecusima 8000 modelinden bakıyoruz. Karar verebilirsek 5 arkadaşta aynı makineden alacak gibiyiz.
(link) linkinde; bir kullanıcı, Ryobi 6000 ecusima' nın cok asırı yorduğundan bahsediyor. Lİnke bir göz atmanızda fayda olabilir.

Aman deyim KastKing Stealth ile derin su avı falan sakın... Baitcast bambaşka bir stildir.

Derinsu için yurtdışı sitelerde belki amazonda Penn Pursuit II 6000 lik makineyi araştırın derim işinizi fazlasıyla görür. Okuma azores aynı şekilde.

Amazonda 50$ civarı 8000 lik modeli, daha önce buradan alışveriş yapmadığım için güvenlik ve alışveriş yapma limiti hakkında bilgim yok. Azores daha makul gibi görünüyor, en azından tr de satışı var.
Bu arada Çıkrık makine önerir misiniz ?

(link) linkinde; bir kullanıcı, Ryobi 6000 ecusima' nın cok asırı yorduğundan bahsediyor. Lİnke bir göz atmanızda fayda olabilir.

Teşekkür ederim daha önce okumuştum o yorumu, olumlu olanlar kadar bu şekilde yorumlarda mevcut.. 👍

ryobi virtus hem hafif hem kuvvetli gelmişti bana

Ecusima'nın bir alt modeli gibi geldi bana :tskler:

Selam sitede ikinci el bölümünde azores bi inceleyin

(link)

Teşekkür ederim Hüseyin bey, 5 adet kadar almayı planlıyoruz. Ben fiyat olarak biraz daha üzerine çıksam bile sıfır baş ağrıtmaz diye düşünüyorum. 👍

virtus ecusimanın bir alt modeli gibi gözüksede bence ecusimadan daha hafif ve daha iyi bir makine gibi geldi. hatta kullanıcılar da aynı şeyi söylüyor. fiyatı da uygun.
bir de okuma azores var jig makinası normalde ama çok beğendiğim bir makina

Back