greenman
Üye
- Adı
- bozkurt kaytar
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
640 km Antalya sahilinde özel teknenizi yada botunuzu denize indirebileceginiz bir yer yok balıkçı barınağı çok uzak ve her seferinde 20 tl ücret alıyor küçük sandalınızı 6 ay oraya baglamak içinde 1500 tl para istiyorlar türkiyede denizcilik gelişmiyor halk denize ilgi duymuyor diye haberler devamlı basında çıkıyor bu fiyatlarla nasıl başa cıkabilirizki hadi ondan vaz geçtik remork üzerindeki teknemizi denize indire bilecegimiz bir yer yok ve senelerdirde bir türlü yapılmıyor sayın devlet görevlileri size tüm saygılarımla egerki devletimin buna gücü yetmiyorsa 2 kamyon harfiyat ile yapmay ben tahhüt ediyorum yer gösterin yeter binlerce tekne sahibi düşünüldügünde bu çok büyük bir hizmet olur
bu şikayet örnegi BİMER'E GÖNDERİLMİŞTİR. ve kayıt numarası alınmıştır tüm balık sevdam sitesindeki arkadaşlardan devlete sesimizi duyurmak adına destek bekliyorum gelin birleşelim herkez bimere mesaj atsın türkiyede denizcilik gelişsin ve özlemlerimiz gerçekleşsin antalyada denize bir kapımız olsun
bu şikayet örnegi BİMER'E GÖNDERİLMİŞTİR. ve kayıt numarası alınmıştır tüm balık sevdam sitesindeki arkadaşlardan devlete sesimizi duyurmak adına destek bekliyorum gelin birleşelim herkez bimere mesaj atsın türkiyede denizcilik gelişsin ve özlemlerimiz gerçekleşsin antalyada denize bir kapımız olsun