Tekneniz ve Memnuniyetiniz

Gece gece içim gitti, adamlar yapmışlar.
Gerçekten harika...

Evet onur balikcilik aşkının son noktası dizel olması cabası yine Avustralya yine bir aliminyum tekne dizaynı adamların normal havası 6-7 her taraf aliminyum tekne kaynıyor biz niye bu polyesterde bu kadar inat ediyoruz bilmiyorum

Parasızlığın gözü kör olsun.

Zmir fuarinda bir tekne imalatcisi ile bu konuyu konusdum adamin dedigini aktariyorum bizim millet luks sever aliminyum tekne daha ucuza malolur daha hizli gider bu nedenle daha az yakit sarfiyati olur ama biraz dalgadan ses yapar adamlarda bunu bilir ve bu kusuru goz ardi ederler

en iyi tekne benim teknem. memnunum çünkü ben yaptım. en azından nerede ne arıza vereceğini biliyorum

Herkese merhaba,

Fuarda YERLİYURT SUMMER 430lx model tekneyi beğendim, bu tekneyi PARSUN 9,9 motor ile kombine etmek istiyorum, Parsun motor kullanan arkadaşlardan, + ve - olarak motor ile ilgili görüşlerini almak isterim, yazın silivride haftasonları ve yıllık izinde kullanacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba,

Fuarda YERLİYURT SUMMER 430lx model tekneyi beğendim, bu tekneyi PARSUN 9,9 motor ile kombine etmek istiyorum, Parsun motor kullanan arkadaşlardan, + ve - olarak motor ile ilgili görüşlerini almak isterim, yazın silivride haftasonları ve yıllık izinde kullanacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Parsun motorun 15 hp olanını kullanıyorum. Gayet sessiz ve performansı da çok iyi. Yarım ipte çalışıyor, şükür şimdilik sıkıntım yok.

Teşekkür ederim, 9,9 ile 15 hp arasında gidip geliyorum bende, tekne boyutunuz nedir?

Benim teknem küçük. İleriki zamanları düşünerek 15 hp almıştım. Yakıt meme farkından başka fark yok. Boyut ve ağırlık aynı. 15 hp almanızda fayda var.
Benim teknem 3,50. 😀

Back