Tekneniz ve Memnuniyetiniz

Buda arkadaşlarla 3 kişi ortak aldığımız teknemiz
(link)

Uploaded with (link)

(link)

Uploaded with (link)

Hayırlı olsun harika cihaz. İleride bende yapacağım bir ahşap tekne bakalım 🙂

Kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

denize atmadıysanız şaftaki ıstavroz ve salmastırasını kontrol edınız hatta ıstavrozu değiştirirsen sıkıntı yaratmaz ..bu konuda tecrubem var dıkkate almanı tavsıye ederım kolay gelsın

Merhaba arkadaşlar ,
Konu gerçekten ilginç ve bütün sayfaları baştan sonuna kadar okudum. Anlayabildiğim kadarı ile "zaptinamumkun" kullanıcı isimli arkadaş konuyla yakından ilgili ve epey de araştırıyor. Konuya çok güzel renk katmış. Kendisine ve katılan herkese çok teşekkür ederim.

Ben de bir deniz aracı almak istiorum ama kararsızım. Bot ile polyester tekne arasında karar vermek için araştırıyorum. Sadece balık avlama amaçlı olacak benim aracım. Gezinti veya aile teknesi benim işimi görmez. Hava patlak olmadığı sürece epey de açılabilecek (7 mil -15 mil). Değerli forum üyelerine sormak istiyorum ;direksiyonlu (remote control'lu) 4,2 ile 5 metre arasındaki kaliteli bir şişme bota 40-70 bg bir motor takarsak , forumda bahsi geçen teknelere karşı nasıl bir dezavantajı olabilir ?

Zaptinamumkun arkadaş benim gibi açık denizde avlanma hayranı.Zellanda da bu aluminium teknelerin yanı sıra ,açıklarda jetski de kullanıyorlar. (link) .

Merhaba arkadaşlar, ben de bir tekne almayı düşünüyorum ve 1 haftadır internetten araştırıyorum. sayfanız dikkatimi çekti. Güzel bir konu olmuş özellikle zaptinamumkun arkadaşa teşekkür etmek lazım.

Ben 5-10 metre arası 15-45 bin TL arasında hem balık hem gezinti için kameralı motoryat tipi bir tekne düşünüyorum. Fiber olasılığı daha fazla okuduğum bilgilerden. Saç tekne nasıl olur arkadaşlar?

Yukarıda okuduğum sayfalarda Lotus 26 modeli hoşuma gitti tabi fiyat biraz tuzlu. Onun dışında Kutlay marinin teknesi var o da çok güzel..

Bir de motorsuz olarak 60 bin TL ye Koç marin yapıyor yalova Çınarcıkta. Onun modeli tam istedğim gibi ama şimdilik bütçemi aşıyor.

Şimdilik İstnbul Beykoz, Çubuklu, Göksu taraflarında balık avlamaya gidiyorum. Lüfer çıkmadı daha çıksa hep oralardayız. yakın olan arkadaşlarla tanışmak isterim.

Tekne konusunda daha işin başındayım. Bana yardımcı olacak, zamanını paylaşabilecek arkadaşlarla tanışmak, paylaşmak isterim..

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, ben de bir tekne almayı düşünüyorum ve 1 haftadır internetten araştırıyorum. sayfanız dikkatimi çekti. Güzel bir konu olmuş özellikle zaptinamumkun arkadaşa teşekkür etmek lazım.

Ben 5-10 metre arası 15-45 bin TL arasında hem balık hem gezinti için kameralı motoryat tipi bir tekne düşünüyorum. Fiber olasılığı daha fazla okuduğum bilgilerden. Saç tekne nasıl olur arkadaşlar?

Yukarıda okuduğum sayfalarda Lotus 26 modeli hoşuma gitti tabi fiyat biraz tuzlu. Onun dışında Kutlay marinin teknesi var o da çok güzel..

Bir de motorsuz olarak 60 bin TL ye Koç marin yapıyor yalova Çınarcıkta. Onun modeli tam istedğim gibi ama şimdilik bütçemi aşıyor.

Şimdilik İstnbul Beykoz, Çubuklu, Göksu taraflarında balık avlamaya gidiyorum. Lüfer çıkmadı daha çıksa hep oralardayız. yakın olan arkadaşlarla tanışmak isterim.

Tekne konusunda daha işin başındayım. Bana yardımcı olacak, zamanını paylaşabilecek arkadaşlarla tanışmak, paylaşmak isterim..

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Turgutreis öncelikle selam kırgınlığımdan dolayı siteye pek girmiyorum,Konu ve raporda paylaşmıyorum.Artık memlekete döndüğüm için istanbula balık işine buradan devam ediyorum 🙂 teknemi izmirde bir dosta devrettim keyfini sürüyor.Eğer size yardımım dokunacaksa seve seve yardımcı olurum .Hala tekne almadı iseniz özelden mesaj atabilirsiniz. Saygılar ...Not: Süleyman Vedal dostuma selamlar facebook dan takip ediyorum...😉

Back