Teleskopik Spin Kamış Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RzaFcc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızım 10 yaşında ve 270 kamışı ilk gidişinde rahatca kullandı....pek de mutluydu sıpa....cocuklari küçümsememeliyiz....aslinda kabul etsek de etmesek de bizden üstünler ve ilerdeler...onlerini kesmeyelim yeter...

Çok özür diliyorum küçümseme kısmını tam anlayamadım hocam.
270 Kamışada bakarız sorun değil..

Muazzam bir kapasiteleri var her anlamda....her şeyi bizden hızlı öğrenebiliyor ve kullanabiliyorlar....agir bir surf takımı kullanmaya fiziksel güçleri yeterli gelmez elbette ancak çocuğun 2.70 ve 3.05 lik spin kamışları birkaç dakika içinde başarıyla kullanmayı öğrenmesine çok şaşırmıştım....kucumsemeden kastettiğim onların beceri ve yeteneklerini hafife almamamizdır....

Muazzam bir kapasiteleri var her anlamda....her şeyi bizden hızlı öğrenebiliyor ve kullanabiliyorlar....agir bir surf takımı kullanmaya fiziksel güçleri yeterli gelmez elbette ancak çocuğun 2.70 ve 3.05 lik spin kamışları birkaç dakika içinde başarıyla kullanmayı öğrenmesine çok şaşırmıştım....kucumsemeden kastettiğim onların beceri ve yeteneklerini hafife almamamizdır....

Orası öyle evet. 270 lik kamış bana bile uzun geliyor mesela bu yüzden 210 yada 240 bakayım diyorum ondan demek istedim.

@ensaraydin ben yeni aldım abi hafta sonu kullandım biraz orta şekerli daha önce hiç spin kamışı kullanmadım ama atışlarda sorun yaşamadım ucu biraz hassas oynak zamanla alışırım gibi gibi

Okuma V-system G2 tele spin 270cm 10-40gr
Okuma carbonite 360cm 100-200gr

Bu iki ürünü de alıp spin ve surf için kamış olayını kapatmaya karar verdim.
İki ürün de sırt çantama atıp rahatlıkla taşıyabileceğim boyutlarda. İnşallah pişman olmam.. 👍

Okuma V-system G2 tele spin 270cm 10-40gr
Okuma carbonite 360cm 100-200gr

Bu iki ürünü de alıp spin ve surf için kamış olayını kapatmaya karar verdim.
İki ürün de sırt çantama atıp rahatlıkla taşıyabileceğim boyutlarda. İnşallah pişman olmam.. 👍
360 cm erim konusunda biraz zayıf yani 100 metreye falan atmayı beklemeyin ama sağlam kaliteli kamıştır bende 390cm'i var.

360 cm erim konusunda biraz zayıf yani 100 metreye falan atmayı beklemeyin ama sağlam kaliteli kamıştır bende 390cm'i var.
Carbonite 3.90 50-100 aldim gayet başarılı kamış.
V sistem spin kamisin aynisindan bende de var ucu cok esnek ama guzel kamış

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende ikisinden de var ...ryobi 3.05 ten gayet memnunum ama dam telespin 2.70 leri aldığımda bir süre test ettim ve benin parçalı 300 tl lik ryobi den hiç te geri kalmadığına tanık oldum....o gazla eşime ve kızıma da aldım....arabam olduğundan taşıma sorunum yok ise de gönlüm telespine kaydı bir kere....
Camın hangi modeli kaç atarlisi

Back