Test amaçlı F/P 12X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sİtede 15 kg çeker değeri vermişler,aynı ipi geçen sene aliexpresten almıştık hala kullanıyoruz gayet dayanıklı bir ip,şu ana kadar en fazla 175 gram kurşunda denedik sorun yaşamadık,Türkiyedeki distribütöründende 2 gün önce aynı kalınlığın gri rengini aldım lakin daha kullanmak nasip olmadı

Çeker değerleri ile ilgili bir endişem yok
Su tutması, akışkanlığı ve liflenmesi asıl merak ettiklerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu an için liflenme yok,renkte atmadı pek,ipeksi bir hissiyat veriyor parmağını sürtünce su tutmasıda öyle aşırı değil,makinadan yağ gibi akıp gidiyor

@murattp
uygun fiyatlı olarak aşağıdaki ürünü de dene istersen.
Kalınlık benim için fazla olduğu için alıp deneyemedim hiç.
bilgine

(link)

şu an için liflenme yok,renkte atmadı pek,ipeksi bir hissiyat veriyor parmağını sürtünce su tutmasıda öyle aşırı değil,makinadan yağ gibi akıp gidiyor

Makineye biraz fazla sardığım için kuş gözü yaptı düğümü açtıktan sonra kuş gözü yapan yer normalden daha fazla zedelenmiş ve yuvarlak yapı bozulup yassı hale gelmiş

Almanya'dan eşi dostu gelecek olan varsa şu link beni çok mutlu etti, sizi de edecektir diye düşünüyorum. Balıkta tanıştığım bir amca vardı, iki tane istedim getirdi sağolsun.

(link)

Yeniden merhabalar
İpi uzun zamandır kullanıyorum. İlk başta ip yeni iken üzerine yer alan kaplama fazla olduğu için sert bir yapısı var idi ve kıyıdan atışlarda sürekli kuşgözü yapıyordu.
Bu nedenle vertical jiging avlarında kullandım. Kaplaması eridikten sonra ip yumuşak bir forma dönüştü ve yassı bir yapı aldı. Yeniden shore avlarında kullanmaya başladım, kuşgözü sorunu sona erdi. Bununla birlikte ip bu sefer de kendi etrafında dönerek gam yapmaya başladı fırdöndü kullanmak da sorunu çözmedi. Göz zevkimi kaçırması dışında bir zararını görmedim.
İpi hiç yıkamadım, sadece atışlara başlamadan hemen önce yarım litre suyun yarısı ile ipi ıslatarak kullandım bu tüm iplerde tiftiklenme sorununu aşan bir çözüm
Erim, atış performansı, renk kaybı, tiftiklenme ve trofe savaşlarında çok başarılı
Kullanmaya devam edeceğim bir yıllık test süresi sonuna henüz ulaşmadım

Back