Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar tika markasını yeni gördüm. Bu kamıştan almaya karar verdim. Bu markanın ürünleri nasıldır ve özellikle bahsetmiş olduğum kamışı kullanan var mı?
sap kısmı uzun erkan abinin dediği gibi o bir dezavantaş yorar sizi. LRF kamışı bilekten aksiyon genelde ve sap kısmı ne kadar kısa bence o kadar iyi. bu kamış sanki light spin kamışı gibi.
iki parçanın birbirine eşit olması lazım diyerek foto da hata var diye düşünmüştüm ancak makine yuvası ile sap sonu arasında mesafe cidden farklı , lrf de bende uzun sap severim , kısa saplarda atış erimim kötü, sırf bu yüzden dialuna 3-21 kullanıyorum şu an ,
ama bunda cidden çok uzun gibi gözüktü ve bence de saçma
Ne diyorsunuz peki almak mantıklı değil dimi? Birde lineaffe nin drop kamışları var uç kısımları değişebiliyor yani hem 1-7 hem 2-12 olarak kullanılabiliyor bana çok mantıklı geldi ama sizin filirleriniz benim için çok önemli ne dersiniz