Estağfullah Özcanbey ne demek...sıkıntı yok
sizden kamış alanlar için söylüyorum bencede sizde zaten kötü kamış olması pekmümkün görünmüyor,
o yüzden bende sıkıldığınızda Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç . talip olacağım 🙂 kısmetse.
Anlayışınız için Teşekkür ederim.
İyi bir kamış olduğundan taraf arkadaşımız içinde benim içinde hiçbir sıkıntı yoktuda.
Birde ele oturması, göze hitap etmesi, severek kullanmak var.
Hani kamışı aldı. Merada kamış arkadaşın beklentilerini karşılamadı. Eli gözü gönlü kamışa soğuk kaldı… Hiç bakmam alınmam darılmam kızmam. Hemen alırım geri kamışı. Alan kişinin ihtiyacını isteklerini karşılamayacak ise o verdiği para tıkanır benim boğazımda.
Çok şükür helalleştik.
Şöyle söyliyeyim geçen cinnetic tornado tz 45 kamışımı sattım. Usta 3 hak verdim bu kamışa.
1 kez yemliye gittim. Ihhhhhh
2inci kere yine yemliye gittim. Yine ıhhhhh
3üncü kez gittim. Değişen bişi yok.
Bir türlü kamışı sevemedim. Elime oturmadı. Sanırım ne o beni sevdi, nede ben onu sevebildim. İnanın aldığım fiyata sattım.
Alan arkadaş mersinde memur. Kamışı biliyormuş. Arkadaşındada aynı kamış varmış. Yani denediği bildiği bir kamış. Sorunsuz verdim.
Bu arada;
Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç kamış için biraz daha zaman var. Boğaz o kamışın yeri değil. Bir gün boğazda kamışı denedim ve kaldırdım. Ama sözüm sözdür olurda elden çıkaracak olursam kamış SİZDE.
İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ ALIRSINIZDA O KAMIŞIN YÜZÜNE BAKMAYA GEREK KALMAZ.