Trakonya ile tanışma.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mctymn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük su da ayrı bir çözüm 🙂 Geçmiş olsun bu arada...
Teşekkür ederim. küçük suyu bir arkadaş denemiş, işe yaramamış hastanede serum ve ağrı kesici vermişler eli komple şişmiş bir haftada inmiş.
Başka Bir arkadaşta küçük su denemesinde el yine şişmiş hastaneye gitmemiş 2 gün sonra inmeye başlamış.
 
Geçmiş olsun.
Geçen sene ben de istavrite atarken bir kaç kez tutmuştum.
Dipte yattığından genelde en alt iğneye atlıyor.
 
COk buyuk gecmıs olsun sapkalı arkadasın solundakı kısı sızmıydınız ?
Teşekkür ederim.Tesisin otopark sonu önündeydik . Sağımda atan yoktu. Solumda arkadaş beyaz tşörtlü, onun solunda tanımadığım bir hanımefendi ailesiyle birlikte avlanıyordu.
 
Çok geçmiş olsun. Küçük su üst tabakayı temizler, ama derinin altına inmiş zehiri ordan çıkaramaz. Yani üst tabakayı temizleme dışında bir faydası yoktur. Yanlış bir bilgidir halk arasında yayılan. Rastlantısal olarak rahatsızlık hızlı geçmişse, küçük suya yorulmuştur. Hızlı geçmesinin nedeni ise çok başkadır. Trakonyanında cinsleri vardır, hepsinin zehir dozajı farklıdır acı verir ve zehirler, fakat bir cinsi çok zehirlidir. Kalp krizine götürdüğü belgelenmiştir.
Mecit abi yapılması gereken tek doğru müdaheleyi yapmıştır. Zehrin verdiği proteinleri parçalamanın tek yolu yüksek ısıdır. Küçük su veya amonyağın bir etkisi yoktur derinin altındaki zehire.
 
Geçmiş olsun aynı hataya usta balıkçılar bile düşüyor, kulelide takımcı bir abimizde mezgit sanıp dalgınlıkla aynı şekilde trakonyayı avuçlamıştı. bazı arkadaşların bu balıktan haberleri bile olmuyor, bir kaç kere denk geldim uyardığımızda gayet şaşırmışlardı. ucuz atlatmışsınız.
 
Back